Kolová zavinovací sukně GRETA krásu žen násobí

Milujete slow fashion, originalitu a nadčasovou módu? Hledáte sukni, kterou můžete nosit na různé příležitosti? Sukni, která nikdy nezevšední a nevyjde z módy? Sukni, která vám skvěle sedne, i když pár kilo přiberete nebo naopak zhubnete?

 

Taková sukně je utopie, myslíte si. Ale kdepak. Milé ženy, dovolte nám představit sukni, která si navždy zachová svoji nezaměnitelnost, vzdušnost, adaptabilitu na různé příležitosti i pohodlí během nošení. Přivítejte ve vašem šatníku zavinovací kolovou sukni GRETA. Sukni, díky níž se stanete královnou každého okamžiku.

24516-1   24516

 

Sukni snů máte na dosah

 

Svoji sukni snů jste hledala všude možně. Sukni, která vás nebude nikdy tlačit. Sukni, kterou si bez obav můžete vzít na pracovní schůzku i na výlet s dětmi. Sukni, v níž se můžete rozběhnout za autobusem chystajícím se k odjezdu, a přitom nemít obavy, že se sukně bude vyhrnovat.

 

Sukni, která vám vyřeší vaší každodenní ranní otázku: Co si mám vzít na sebe? Věřte, že sukně GRETA se hodí skutečně na každou příležitost.  Stane se vaší skvělou společnicí do práce i na odpolední kávu s kamarádkou. Na tyto běžné příležitosti se však hodí téměř každá pohodlná sukně. 

 

Jmenuji se Greta, těší mě

 

Ale co když chystáte s kamarádkami rozlučku se svobodou nebo stylovou dámskou jízdu? Je jasné, že tyto události by se neměly podceňovat. Sukně GRETA vám ulehčí rozhodování, co si vzít na sebe. Díky ní budete s kamarádkami dokonale sladěny a současně si každá z vás uchová své ženské kouzlo a pocit pohodlí.

 24390   24549-1   24588-3

Kolová sukně GRETA je ideálním řešením i outfitu pro družičky. Sukně je společenská, elegantní a pro tanec je jako stvořená. Vyberte svým družičkám barvu sukně v duchu vaší svatby anebo vytvořte dokonalou barevnou mozaiku. V kombinaci s něžností trička FLOU se vám otevírá nekonečně mnoho možností. Nemějte obavy se nám ozvat, rády poradíme.

 

Originální sukně pro každou ženu

 

Zavinovací kolová sukně je univerzální velikosti, takže si ji mohou vzít ženy s velikostí XS i s velikostí XL.

 

Sukně GRETA je i skvělým dárkem pro každou ženu. Díky její univerzální velikosti se vyvarujete trapnému momentu, kdy je obdarované sukně malá nebo velká.

 

Sukně má v pase pásek na uvázání a očko, do kterého se pásek protáhne. Uzpůsobí se téměř jakékoli postavě, maximální obvod v pase by měl být zhruba 100 centimetrů, aby sukně pěkně seděla. Délku sukně si můžete taktéž zvolit v závislosti na vaší výšce i preferencích. V e-shopu na vás čeká sukně GRETA hned v několika barvách.

 

Zavinovací kolová sukně je naší novinkou pro rok 2024 a těší se u vás velké oblibě. Z tohoto důvodu sukni šijeme i v nových barvách. Aktuálně na vás čeká sukně GRETA ve vínové barvě, romantické růžové, smyslně červené, nadčasové černé, korálově oranžové či přitažlivé lahvově zelené barvě.  Výběr těchto barev není náhodný. Pojďme si povědět, proč jsme zvolily právě tyto barvy.

24393   24393-1

 

Nadčasová černá klasika

 

Černá barva je nadčasová klasika, kterou můžete kombinovat se všemi barvami a nikdy nešlápnete vedle. Černá barva je sázkou na jistotu, když nemáte náladu na barevnost anebo prostě jen nevíte, co si obléknout.

 

Černá barva bývá označována za synonymum vzdoru. Její nositelka ukazuje světu, že kráčí vlastní cestou, nesvázána pravidly. Černá je velmi oblíbená barva a je znakem elegance a vytříbeného vkusu. A její nezaměnitelnou výhodou je, že zeštíhluje.

 

Černá bývá často označována i za barvu smutku, nese v sobě jistou magii tajemna. Možná proto nás tak velmi přitahuje. Jejím nesporným benefitem je, že se skvěle kombinuje. Fascinující je spojení černé a sytě zelené. Vyzkoušejte trávově zelené tričko MALORY a vykročte vstříc jaru, které v sobě nese nové příležitosti.

 

Podporujeme ženskou smyslnost

 

Červená, růžová i oranžová jsou ženské barvy, které podporují vnitřní ženskou sílu, smyslnost, vitalitu a přitažlivost. Nechte rozvlnit své boky v těchto uhrančivých barvách a přivítejte nové zážitky.

 

Pokud se chcete dočíst více o významu červené barvy nebo o romantické růžové, navštivte uvedené odkazy, které vás zavedou na náš blog. Brzy se budeme věnovat i významu korálově oranžové. Tak nás sledujte, ať vám žádná informace neunikne.

 24588   24588-1

Lahvově zelená podporuje vědomí ženské atraktivity, svůdnosti a noblesy. O jejím významu si opět můžete přečíst v našem blogovém článku

 

S čím kombinovat kolovou zavinovací sukni

 

Z volnějších triček je skvělou volbou naše další letošní novinka, tričko s průstřihem JENU. Tričko má kulatý výstřih a je zdobeno rafinovaným průstřihem na přední straně. Materiál je bavlněný úplet české výroby.

 24387   24387-1

Stálicí v nabídce volných triček je tričko GRACE, které šijeme v klasické variantě i jako crop top. Tričko je ušito z bavlněného materiálu české výroby a má volné rukávy s manžetkou.

 

Pokud preferujete přiléhavá trička, vyzkoušejte tričko LELA. Tričko šijeme s krátkým, tříčtvrtečním i dlouhým rukávem v nekonečné paletě barev a vzorů. A protože rády vymýšlíme novinky, tričko LELA HOLE je jednou z nich. Neodolatelná jemnost se ukrývá v unikátní látce s průstřihy. Tričko má tříčtvrteční raglánové rukávy a lodičkový výstřih.

 24483   24483-2

Kolová zavinovací sukně GRETA je nejen skvělým módním nadčasovým kouskem, který se hodí na všechny příležitosti. Díky své univerzálnosti je perfektní investicí do vašeho šatníku. Přizpůsobí se jakékoli postavě.

 

Skvěle si poradí s výkyvy vaší váhy, ale i s výkyvy nálady. Nezapomínejte, milé ženy, že pokud se cítíte krásná a svůdná, špatná nálada si vás nenajde. A věřte, že sukně GRETA v sobě nese kouzlo ženské přitažlivosti a nekonečného šarmu.