DOPRAVA ZDARMA do neděle 31.3. (Při objednávce nad 400 kč).

Buďte okouzlující ženou na dětském hřišti i zahradní oslavě

Den dětí je za dveřmi

Léto už ťuká na dveře, sluníčko svítí, příroda se nám ukazuje ve svých nejkrásnějších barvách. Společně s dětmi můžeme objevovat kouzla skrytá v přírodě, stavět hrady z písku, plést věnečky z pampelišek a pozorovat život broučků. Můžeme se volně rozběhnout po louce jako motýlek a přinést si do vázy originální inspirující kytici z lučních květů.

DSC_8345   DSC_8357

 

A protože se nám blíží datum 1.6.2023, jistě už přemýšlíte, jak oslavit dětský den. Možností je tolik! Věříme, že počasí bude slunečné a strávíme krásný den s dětmi na čerstvém vzduchu. Den plný zábavy, soutěží, skopičin a smíchu.

 DSC_8032   DSC_8060   DSC_8059

Krása i pohodlí je prioritou

Často nám, milé zákaznice píšete, že naše šaty a sukně milujete, ale chytat v nich rozdováděné dítě nebo pejska, který chytil stopu, je nemožné. A že si myslíte, že na dětské hřiště se šaty moc nehodí. Ostatní maminky přeci nosí tepláky nebo kraťasy. Opak je pravdou. Nezapomínejte na svoji jedinečnost. Svoji ženskou energii můžete podporovat vždy a všude, i na dětském hřišti. Poradíme vám, jak na to. A na pohodlí nezapomínáme.

 

Šaty a sukně lze nosit na všechny příležitosti. Zcela upřímně, lézt po stromech v nich nedoporučujeme, ale při správném výběru zvládnete jakékoli vylomeniny vašich dětí. I vaše bláznivé nápady. Také vás kombinace sluníčka a rozdováděných ratolestí vrací do dětských let?

 DSC_8318   DSC_8333   DSC_8339

Jakou sukni zvolit na dětské hřiště

Obecně je lepší volit sukně ani příliš dlouhé, ani příliš krátké. Tančit v minisukni na schodech a uchovat všechna tajemství jako Victoria Beckham v legendárním klipu Spice Girls Wannabe byste jistě také zvládla. Ale uhlídat minisukni na dětské houpačce by byl oříšek i pro samotnou Posh Spice. Díky našim sukním můžete na dětském hřišti zářit jako hvězda. Budete působit žensky, smyslně a upraveně. Oděná do pohodlí.  

     DSC_8157   DSC_8171

Ideální na volnočasové aktivity jsou balonové sukně nebo sukně půlkolové. Sukně jsou lehké jako peříčko a můžete se v nich směle rozběhnout za dětmi. Že je chytíte vám nezaručíme. Ale nemusíte mít strach, že zakopnete. Sukni si nemusíte přidržovat ani vykasávat. Jen letíte, volně jako pták. Nebo vážka.

DSC_8224    DSC_8123   DSC_8126

Zahradní oslavy jako symbol léta

Chystáte se na zahradní oslavu? Sedět u ohně, povídat si s přáteli, popíjet moravské vínečko nebo Lenčinu domácí limonádu… Okolo rozkvetlé stromy, bylinková zahrádka a stín kapradin… Nádherná představa. Už se těšíte, že budete součástí celé té krásy? V našem e-shopu na vás čeká mnoho variant, střihů i barev šatů, ve kterých budete ozdobou každé zahradní párty. Stačí si jen vybrat. A pokud nevíte, jaké zvolit, jsme zde my. Rády vám poradíme.

 

DSC_8362   DSC_8379

U našich sukní i šatů si můžete zvolit možnost kapes.

 

Lodičky a boty na klínku nechte raději doma. Skvělým společníkem budou stylové tenisky nebo sandálky. Protože i ty k našim sukním patří.

 DSC_8094   DSC_8098

Přejeme vám krásné léto! Ať jste stále okouzlující.