I na home office si zasloužíte být krásná

Pracujete na home office? Na první pohled to zní ideálně. Ráno vstanete, nemusíte ztrácet čas oblékáním, líčením, česáním či cestováním do zaměstnání. Jako vše, i práce z domova má své výhody i nevýhody.

 desk-3076954_1280

Stinná stránka home office

Znáte ty okamžiky, kdy vám práce absolutně nejde od ruky? Nedokážete se přinutit a vymýšlíte, co je potřeba udělat v domácnosti. Rozhodnete se rozptýlit malou procházkou, aby se vám prokrvil mozek, cestou jen skočíte v rychlosti koupit pečivo. Z krátké procházky se stane hodinový nákup a vy propadáte ještě větší panice, že jste za dnešek nic neudělala.

 

Začínáte být nervózní, jak to všechno stihnete. Možná už jste protivná sama sobě, nálada pod bodem mrazu, ačkoli venku svítí sluníčko.

 

Existuje na to jednoduché kouzlo. Práci za vás sice neudělá, ale zlepší vaši náladu a zvýší pracovní výkon.

24649   24649-3

 

Pečujte o svoji krásu 

Oblečte si své oblíbené šaty, namalujte se, učešte se, upravte si nehty a nezapomeňte na tu nejdůležitější věc. Stoupněte si před zrcadlo, usmějte se na sebe, poděkujte si za vše, co jste dokázala. Možná to zní jako klišé nebo banalita, ale věřte, že to skutečně funguje. Mějte se ráda. A usmívejte se, i když jste sama doma. Je to prosté. Pokud se smějete, nemůžete být současně protivná či mrzutá. No, jen to zkuste… Nejde to, že?

 

Rtěnku si nešetřete pouze na online hovory. Nikdo mě nevidí, jsem přeci doma sama, říkáte si. Ale to není pravda. Jste s nejdůležitějším člověkem vašeho života, sama se sebou. Pokud o sebe nepečujete, pomalu nepozorovaně, tiše a bez varování, pozvolna uhasíná vaše vnitřní ženská jiskra. Uvadá vaše krása a s ní ruku v ruce ztrácíte svůj elán, a nakonec i úsměv.

 24646   24646-1

 

Pohodlné oblečení na home office 

Proč většina žen nosí při home office tepláky či legíny? Odpověď je prostá. Pohodlí. Pohodlně ale přitom smyslně se budete cítit i v šatech a sukních z našeho ateliéru.

 

Bavlněné volné dámské šaty POLLY poskytují maximální volnost nejen v pohybu, ale i při sezení.  Šaty, v nichž si klidně můžete na židli dát nohy křížem nebo se pohodlně usadit do tureckého sedu. Mimochodem, sedět s nohou přes nohu může být sice pohodlné, ale rozhodně to neprospívá vašemu tělu. Tento sed může zapříčinit bolest v zádech.

 

Bavlněné šaty POLLY mají nízký stojáček a tříčtvrteční rukávy. Přes bříško a boky jsou volné. Šaty šijeme v mnoha barevných odstínech, mezi nimiž nechybí nadčasová černá barva či oslnivě červená.

 

Bavlněné volné šaty OLIVIE mají dlouhé rukávy a kulatý výstřih. Šaty jsou střiženy do mírného áčka, přes bříško a boky jsou volné. Na vaše přání vám tyto pohodlné bavlněné šaty ušijeme i s praktickými kapsami.

 

Módní novinka jara 2024 

Synonymem pohodlí jsou zejména naše rozšířené šaty. Šaty BEVERLY jsou jednou z našich novinek pro rok 2024. Aktuálně je šijeme v černé a červené barvě, ale pokud máte zájem o jiné barevné provedení, určitě se nám ozvěte.

 24600   24597-1   24603

Bavlněné dámské šaty BEVERLY s tříčtvrtečními rukávy mají rozšířený pohodlný střih do áčka, přes boky jsou volné. Horní část je přiléhavějšího střihu. Průkrčník je kulatý a otevřený do stran. Při navrhování střihu jsme dělaly maximum pro to, aby nebyla vidět ramínka od spodního prádla. Pokud vás zajímá cesta vzniku tohoto střihu, podívejte se zde.

 

A to bychom nebyly my, abychom nepřipravily i limitovanou verzi šatů BEVERLY. Jarní motiv tolik oblíbených tulipánů rozkvetl na šedém podkladu. Společně tvoří naprosto zajímavý kontrast decentnosti a planoucí vášně

 

Bavlněné šaty SAPHO mají výstřih do V. Pro jejich působivý a pohodlný střih je plně využijete nejen na home office, ale i pokud se chystáte na pracovní schůzku v offlinu. Šaty mají tříčtvrteční rukávy, vrchní část je přiléhavého střihu s překřížením do písmene V, sukně je áčková. Bavlněný úplet české výroby je vhodný pro celoroční nošení. Díky šeříkové variantě se stanete něžnou vílou, hořčicově žlutá vám rozzáří zamračený den.

 22686-3    22608-1   22602-2

 

Protančete se pracovním dnem 

Tanec je základní ženskou podstatou. Možná si myslíte, že nejste žádná tanečnice. Ale stejně jako Baby z Hříšného tance, ani vy neseďte v koutě. Alespoň doma ne. Kolová zavinovací sukně GRETA je pro tanec přímo stvořena. Jedná se o další novinku pro rok 2024. My jsme z ní nadšené a na základě vašich pozitivních ohlasů se naše radost násobí. Z tohoto důvodů nabízíme více barevných variant, které roztančí váš den.

 

Kolová zavinovací sukně GRETA vám přinese nekonečné pohodlí díky pásku v pase, s nímž si sukni uvážete přesně tak, jak potřebujete. Zkuste rozvlnit své boky během čekání, než se vám uvaří káva nebo při cestě na toaletu. Uvidíte, že tanec dokáže dělat s vaší náladou divy.

24516-1    24390-2   24588

Zažehněte svůj vnitřní oheň a buďte krásná v každý okamžik svého života. Zkrášlete svůj pracovní den i sebe. Uvidíte, že se vám bude dařit lépe nejen v pracovních činnostech.