Barevný šatník: zelená barva života

Zelená je barvou jara. To není žádná novinka. Naše kouzelná příroda se postupně probouzí ze zimního spánku, tráva se začíná zelenat, své místo na slunci vyhlížejí bledulky, petrklíče i narcisky. Ráno nás probouzí zpěv ptáků, obchody se plní velikonoční výzdobou a my, ženy, začínáme přemýšlet, čím si doplníme svůj šatník.

 24606   24606-4

Zelená barva nesmí chybět v žádném šatníku

Zelená barva bývá označována jako barva života. Probouzí v nás klid, harmonii a jistotu. Současně je i barvou komunikace a otevřenosti. Pohled na ní zlepšuje náladu a dodává energii. Mimochodem, věděly jste, že v 15. století měly svatební šaty zelenou barvu, protože tato barva podporuje vstup do nové životní etapy, a tedy i plodnost?

 

Milé ženy, vstupte s námi do světa, kde se ženská nespoutanost a znamenitost propojuje s uklidňující dokonalostí přírody. Pojďme společně otevřít bránu jara a nechat se unášet na vlně jarní svěžesti a veselosti zelené barvy.

 

Přivítejte jaro v trávově zelené kráse

Zelená barva přináší do módního světa vitalitu a naději. Jiskrnost zářivě zelené barvy, která bývá označována jako trávově zelená, vám dodá potřebnou sílu a optimismus pro každý den. Midisukně vám zajistí svobodu pohybu a podpoří vaši ženskost. Spojením těchto benefitů, tedy pohodlí midisukně a energií nabité zelené barvy, vznikla naše jedinečná midisukně MISCHA v trávově zelené barvě.

 

Zelená midisukně MISCHA se rozšiřuje do mírného áčka, na předním i zadním díle má tři záhyby. Sukně se nosí v pase, je velmi přizpůsobivá a díky úpletu v pase pohodlná. Sukni šijeme ve dvou základních délkách, a to 60 cm a 70 cm. Pro inspiraci se můžete podívat na fotografie naší modelky, která má 172 cm a oblékla sukni v délce 70 cm. Snadno si tak uděláte představu o tom, jak bude sukně vypadat na vaší postavě.

 24426   24426-4

Dopřejte si nespoutanou volnost díky kombinaci midisukně a volného trička JENU s originálním průstřihem na přední straně. Tričko má kulatý výstřih a je ušito z nekonečného pohodlí. Materiál je bavlněný úplet české výroby. Víme, že každá z vás je jinak vysoká, a proto je volba délky trička samozřejmostí. V základní nabídce šijeme tričko v nadčasové bílé barvě, kterou můžete skvěle kombinovat. V nabídce na míru však najdete širokou paletu barev, stačí si jen vybrat tu svou.

 

Kouzlo probouzející se jarní přírody v sobě skrývá i trávově zelené dámské tričko MALORYbalonkovými rukávky. Tričko je přiléhavějšího střihu a má kulatý výstřih. Je ušito z bavlněného úpletu české výroby. Velmi snadno se kombinuje. Díky nabíraným balónkovým rukávům je vhodné nejen na běžné nošení. V kombinaci s lodičkami a půlkolovou sukní AGÁTA se hodí i na slavnostní příležitosti. Abyste viděly, jak tričko vypadá přímo na postavě, natočily jsme pro vás ukázkové video.

22830-3    22830-4

Pro milovnice pohodlí a ležérního stylu jsme ušily volné tričko LUCY s tříčtvrtečním rukávem. Tričko má kulatý výstřih, rukávy jsou v podpaží volné. Tričko je ušito z velmi příjemného bavlněného materiálu české výroby. Pokud máte zájem o naše trička v jiné barvě, není nic jednoduššího než se nám ozvat. Rády vám trička ušijeme přímo na míru.

 22827-2

Lahvově zelená barva je studnice nekonečných možností

Lahvově zelená barva na první pohled symbolizuje důstojnost, noblesu a majestátnost. Současně ale také podporuje vaši jiskru v oku, odvahu i vlastní vědomí atraktivity. Vyzkoušejte bavlněné šaty HELA v lahvově zelené barvě a přesvědčte se sama. Tyto dámské šaty jsou přiléhavého střihu, mají nízký stojáček a dlouhé rukávy. To vše v kombinaci s vaším úsměvem z vás udělá neodolatelnou ženu, která si zachovává svoji ženskou jemnost i jiskrnou vyzývavost.

 24417   24417-1   24417-2

Lahvově zelená barva je velmi žádaná, a proto v našem ateliéru šijeme velké množství střihů sukní v této famózní barvě. Půlkolová sukně HEIDY rozvlní každý váš krok. Úzký pas vám vykouzlí sukně do pasu LESLIE. Díky půlkolové sukni do pasu AGÁTA v kombinaci s růžovým tričkem MALIA se stanete ženou přitahující pohledy okolních mužů i žen. V našem ateliéru na vás čekají i naše limitované kolekce lahvově zelených sukní s výšivkou. Neotálejte, zbývají poslední.

 21906-4   23885-1   23593-7

Lahvově zelená je barvou, která v sobě skrývá nekonečné možnosti. Můžete s ní kouzlit. S univerzálními barvami působí decentně, se zářivými barvami rozsvítíte svět. Vyberte si svůj jedinečný lahvově zelený model. V našem ateliéru na vás čekají nejen šaty a sukně v této barvě, ale také lahvově zelená trička i šály.

 

Možná vás napadá, že šály už na jaře nevyužijete. Asi ano, ale pokud se jedná o naše oboustranné šály, tak jejich využití je neomezené a téměř celoroční. Inspiraci najdete na blogu zde.

 

Jak kombinovat zelenou barvu?

Zelená barva vznikla kombinací modré, barvy klidu, věrnosti a odpočinku a nespoutané žluté barvy.  Proto s těmito barvami vytváří neotřelou a hravou kombinaci plnou života a energie. Pro ženy, které jdou vstříc svým snům už tak dávno neplatí, že zelená a modrá je pro blázny dobrá. Anebo toto rčení možná platí? Proč si nedovolit být občas bláznem a plnit si svá přání. Možná vás kombinace zelené a modré přiměje zazpívat si nahlas na veřejnosti nebo udělat jinou spontánnost. Možná si budete připadat jako blázen, ale vaši duši zaplaví neskonalé štěstí.

 24393   24393-4   21906-3

Podporujte svoji kreativitu. Protože špatná je jen taková kombinace barev, ve které se necítíte svobodně. Zapomeňte na módní pravidla, stejně se každou chvíli mění. Buďte svá. Nenechte se spoutat a uvěznit své ženské flow.

 

Vítejte ve světě, kde se plní vaše sny. Tyto sny může splnit pouze jeden konkrétní člověk – vy sama. A na cestě za štěstím a sny potřebujete dostatek energie. Nažhavte svoji ženskou jiskru a svobodu, zahalte se do zářivě energetické zelené a vaše sny se stanou skutečností.