K létu patří šaty a sukně

Léto je v plném proudu. Ať už se chystáte na dovolenou do exotiky nebo budete objevovat krásy České republiky, šaty a sukně by měly být nepostradatelnou součástí vašich cest. S láskou pro vás šijeme letní edici šatů a sukní, které se hodí na zahradní barbecue, odpolední odpočinek ve stínu stromů, plážovou diskotéku, romantickou procházku městem i dětskou oslavu. V kombinaci s letním slamákem můžete vypadat jako legendární Pretty Woman na dostizích.

 DSC_8649q   DSC_8753q   DSC_8031

Sluníčko, dlouhé teplé večery, plánování letní dovolené, rozkvetlá příroda a zeleň kolem jen podporují dobrou náladu, úsměv a zdravé sebevědomí. Den je hned veselejší, když je jasno a slunečno a vy se můžete těšit na odpoledne na plovárně. V létě jde zkrátka vše lépe. Sluníčko dodává tolik potřebnou energii. Ani vlahý letní deštík vás nemusí vyvést z míry, ladně můžete tančit mezi kapkami deště.

back-view-girl-umbrella-jumping-near-lake-mountainous-area-rainy-weather

       Jak si vybrat správnou letní sukni?

Sukně je skvělou volbou k rybníku, na procházku i na kávu s kamarádkou. Doporučujeme nosit sukně a šaty volnějšího střihu, volte lehký a splývavý materiál.

 DSC_4401   DSC_8691q   DSC_8784q

Letní sukně můžete skvěle kombinovat v jakémkoli stylu. Skvěle k nim padnou trička, halenky i košile. Ideální volbou sukní na léto jsou sukně balónové, áčkové, volánové, kolové i půlkolové sukně a v neposlední řadě též minisukně. Zkrátka takové, které vám poskytnou maximální pohodlí, lehkost, vzdušnost a volnost pohybu. Střih sukně si zvolte ideálně podle typu své postavy. Naše sukně a šaty šijeme v mnoha stylech, barvách i délkách. Benefitem je, že si délku sukně můžete zvolit. Nabízíme i možnost volby kapes.

 

U letních sukní však není důležitý pouze střih sukně, ale zejména i materiál. Ten vybírejte nadmíru pečlivě. Doporučujeme zejména sukně bavlněné. Jedná se o prodyšný, lehký materiál. Volte i další přírodní materiály, jako je len či viskóza. Příjemné jsou i syntetické materiály, doporučujeme hedvábí či polyester.

       joyful-attractive-woman-sunglasses-drinking-cocktail-with-friend-toasting

Naše letní tipy

S létem se samozřejmě pojí nejlákavější aktivita, a to koupání. Je jedno, jestli v řece, rybníku, na plovárně nebo v moři. Voda má nádherný osvěžující dar. Pro mnohé je voda symbolem léta. Jemná modrá hladina jen vybízí ke koupání. Anebo k plavbě na lodi. Nejen na lodi zazáříte v našich sukních s motivem kotvičky. Kotva je symbolem odhodlání, neskonalé vůle, ale také věrnosti. Dopřejte si svůj vlastní přístav bezpečí. 

 21441-2   23138-3   DSC_2126

Milujete kulturní památky nebo toulky městem? Při procházce rozpáleným městem všechny okouzlíte ve veselé sukni KAROLI. Je ušita z jemného, lehkého, splývavého materiálů. Vzdušnost je na prvním místě. Stejně tak jako u většiny našich modelů se jedná o limitovanou edici, šijeme pouze několik kusů. Originalita a nadčasovost je naší vizitkou. V kombinaci s vaší ženskou krásou je to ideální kombinace, že?

 DSC_8830aaa   charles-bridge-prague

A co takhle dát si něco dobrého na zub? Ochutnejte půvab pikniku. Sbalte si vaše oblíbené pochutiny, piknikovou deku, opalovací krém a vypravte se do parku. Piknikový čas si můžete zpříjemnit hraním deskových her, karet, dobrou knihou nebo házením frisbee. Šaty FLOWCE skvěle zapadnou do piknikové atmosféry na rozkvetlé louce.

se123

 Preferujete spíše soukromí? Rozpalte domácí gril, pozvěte kamarády a uspořádejte skvělou zahradní párty. Tepláky nechte ve skříni, v šatech budete jako hostitelka famózní.

 DSC_8862q   DSC_8877q   DSC_8885q

Máte tanec v krvi? Nebo se jen tak ladně chcete pohupovat do rytmu a vychutnávat magickou sílu přítomného okamžiku? Vyrazte na letní festival, z pestré nabídky si určitě vyberete. Oblečte si volnou sukni, ideálně kolovou, půlkolovou či balonovou a můžete se vlnit bez omezení.

 rt123

Při dlouhých teplých letních večerech se jen tak nechce jít spát. Ideální příležitost navštívit letní kino. Pozor na komáry. Nezapomeňte se nastříkat repelentem a obléct dlouhou sukni a top s dlouhým rukávem. Komáři tak nebudou mít šanci. 

 

Anebo si jen tak sedněte s kamarádkou na zahrádku na jedno chlazené. Léto nabízí mnoho možností, využijte je. Nezapomínejte, noste šaty a sukně a podporujte tak svoji ženskou jedinečnost a nespoutanost. K létu zkrátka patří šaty a sukně. Ano, i kraťasy.

 side-view-women-with-beer

Preferujete kraťasy, protože máte pocit, že jsou více pohodlné a praktické? Rozhodně vás od nošení kraťasů nechceme odrazovat. Na sport jsou ideální volbou. Ale věřte, že sukně a šaty vám neposkytnou pouze pohodlí. Oproti kraťasům umí i zázraky a praktické vychytávky.

 DSC_8345a    DSC_8318   DSC_8032

Vzpomínky na letošní léto se stanou vaší součástí. Zkuste si psát letní deník. Oživit jej můžete i fotografiemi. V šatech a sukních vaše vzpomínky rozzáříte.