Sukně nebo kraťasy?

Léto je v plném proudu. Sluníčko se na vás směje a vy plánujete letní dovolenou. S tím vyvstává jedna zásadní otázka. Sukně nebo kraťasy?

young-beautiful-smiling-hipster-woman-sunglasses

A co vy milé ženy, jak to máte? Chtěly byste nosit sukně, ale myslíte si, že jsou příležitosti, kdy jsou kraťasy praktičtější? Ne vždy je tomu tak. Pojďte se s námi ponořit do kouzel léta a uvidíte, že sukně se dají nosit téměř vždy.

 23138-3   DSC_8955aa   19448-4

Léto u vody

Chystáte se k vodě? Nezáleží, jestli preferujete pláž u moře nebo letní plovárnu ve vašem městě. Šaty a sukně vás mohou doprovázet všude. Volné a vzdušné šaty stačí přehodit přes plavky a hurá k vodě.

A nejen to. Nasoukat se v létě na pláži do sexy upnutých kraťasů je horší než vyhrát olympijskou medaili. A často i komedie pro ostatní. Přiznejte si občasnou lítost, že jste svůj outfit více nepromyslela. Oproti tomu, vklouznout do půlkolové sukně dokážete i s mokrými plavkami bez kapky potu s noblesou královny. A věřte, že sexy budete stále.

 23117-4   23117-6   22979-3

Vadí vám mít na sobě mokrý spodní díl plavek? Ano, není to nic pocitově příjemného, o zdravotních komplikacích nemluvě. Ale běhat stále do převlékací kabinky není žádná zábava. Převlékárny jsou často stísněné, obsazené anebo dokonce úplně chybí. Jejich zástupce veřejná toaleta není o mnoho lepší volbou. Tak co teď? Ukrývat se před zvědavými zraky ve stínu keříků také není žádná hitparáda. O důstojnosti nemluvě.

23287-6   20060-1      19829-4

 

S kolovou sukní se převlečete jako namydlený blesk. Tričko ZOE vám poskytne maximální součinnost i při převlékání horního dílu plavek. Rovnou vyzkoušejte naši novinku, tričko ZOE s výšivkou v letní slunečné záři.

 DSC_2126   DSC_2144   DSC_2140

Šaty a sukně jako umění

Sukně a šaty disponují jedinečným uměním. Poskytnou volnost. A to nejen v pohybu. Při správné volbě střihu nikde nic netlačí. Nemusíte řešit ty nechvalně známé špíčky, které vykukují z bokových kraťasů.

young-woman-unbuttones-her-pants

No, a řekněte samy. Knoflík z kraťasů obtisknutý do břicha není zrovna symbolem pohodlí.

  

Vždy je však potřeba uzpůsobit volbu sukně plánované aktivitě. Na ochlazující procházku do parku ponechte upnutou minisukni doma. Nebojte, její čas také nastane. Obujte tenisky a vykročte na výlet třeba v balonové sukni. Sukně poskytují pohodlí a nebrání v pohybu. Můžete udělat dlouhý krok, aniž by se vám sukně kasala nahoru a vy si musela stále hlídat, zda neukazujete více, než chcete.

 19649   12542-3   20096-2

Ach, ty kapsy

Kapsy jsou nepostradatelnou praktickou součástí kraťasů, že? V naší nabídce si můžete zvolit, zda chcete sukni s kapsami či bez. Starosti kam dát klíče tak rázem odpadají a vy můžete vykročit vstříc novým zážitkům v sukni jako něžná květinka či řecká bohyně. Anebo sedět jako rebelka v sukních s překříženýma nohama. Stačí si jen zvolit delší sukni. A i to je u nás možné. Samy si určíte, jak dlouhá sukně s vámi rezonuje

 23249-1   22305-4   19367-6

Buďte žensky přirozená

I když běháte za svým zlatíčkem na dětském hřišti, zachovejte si svoji ženskou nevšední krásu. Inspirujte se u nás na blogu. Možná máte pocit, že vám sukně nesluší? A proto volíte kraťasy. Opak je pravdou, milé ženy. Šaty a sukně sluší každé ženě, bez ohledu na věk, postavu i styl. Stačí maličkost – zvolit si správný střih podle typu vaší postavy. A s tím vám rády poradíme. Nebojte se nám ozvat. Anebo se seznamte s vaším typem postavy.  V sukni budete vždy smyslná a žensky přirozená. Přesně taková, jaká jste.

 

Kraťasy si nechte na sport, tam opravdu sukně není vhodná. Rozvlňte se v rytmu léta, noste šaty a sukně kdykoli je to možné. A možné je to téměř vždy, stačí si zvolit sukni, která odpovídá vašim požadavkům.

 19382-3   21441-2   DSC_8734aa

K sukním můžete obout sandálky, lodičky i tenisky. Už nic nestojí v cestě užít si krásné léto plné ženské energie, jemnosti, nespoutanosti a originality.

 

Buďte svá, zůstaňte ženou. Noste ŠatySukně

 

Naše šaty a sukně čekají přímo na vás.