Prožijte Štědrý den bez stresu

Uteklo to jako voda, že? Není to tak dávno, kdy jste si balily kufr na dovolenou, chodily s dětmi na zmrzlinu a užívaly letní pohody. Když se v září obchody zdobily do vánočních dekorací, říkaly jste si, že je přeci ještě brzo. Vánoce jsou za dlouho. A najednou, jako mávnutím kouzelného proutku, je zde advent.  A vy zjišťujete, že nemáte koupené vánoční dárky, napečené cukroví a čeká vás vánoční úklid. Milé ženy, chcete letos zažít Vánoce bez stresu? Vánoce plné pohody a smíchu? Ne, opravdu to není pouze fráze z reklam. Víme, jak na to.

 sweets-2995158_1280   gifts-2998593_1280

Jak prožít Vánoce bez stresu?

Vánoce jsou svátky klidu a míru. Plné pohádek, dobrot, času s rodinou a blízkými. Nehoňte se za dokonalostí. Předvánoční čas by neměl být maratónem úklidu. Chcete-li mít Vánoce bez spěchu, začněte úklidem samy v sobě. Zastavte se, uvařte si horkou čokoládu, pusťte si oblíbenou hudbu a uvědomte si, že s úsměvem jde všechno líp. Dokonalost je blíž, než si myslíte. Máte ji v sobě.

 christmas-1142016_1280   coffee-3043424_1280

Ke štěstí nepotřebujete vyprané záclony a naleštěné skleničky. Vaše okolí se bude cítit daleko lépe, když bude v blízkosti usměvavé a spokojené ženy. Protože vy sama můžete rozzářit a zútulnit váš domov. Oblékněte si půlkolovou sukni HEIDY a staňte se nejkrásnější vánoční hvězdou, která nikdy neodkvete.

 24305   24308   24311-2

Co dělat s dětmi na Štědrý den?

Ukažte dětem, že Štědrý den není pouze o rozbalování dárků. Ráno společně nazdobte stromeček, zazpívejte si vánoční koledy a nasypte do krmítka zobání pro ptáčky. Už jste někdy zdobily stromeček pro zvířátka? Nakrájejte ovoce, můžete ho i předem nasušit. Navažte je na provázek a hurá do lesa. Už tam na vás čeká ten nejkrásnější vánoční stromeček. Nezapomeňte ani na ostatní zvířátka. Vydejte se k řece nebo k rybníku a potěšte kachny. I ony rády mlsají. Ale pozor! Nekrmte je pečivem, mohly by z toho mít potíže. Ideální jsou ovesné vločky.

 winter-4551699_1280   deer-1940364_1280

Podporujte vánoční tradice. Rozkrojte si jablíčko nebo pusťte svíčky po vodě. Máte doma mladou slečnu a chcete vědět, zda bude brzy svatba? To vám prozradí střevíc. Dívka jej hodí za hlavu, a pokud jeho špička ukáže ke dveřím, můžete chystat veselku. A pokud nevíte, kde je ženich, dojděte k nejbližšímu ovocnému stromu. Slečna jím zatřese. Ženich je na té straně, ze které se jako první ozve psí štěkot.

 

Navštívit můžete i zoologické zahrady nebo muzea. Mnoho z nich má vánoční program. Anebo si vytvořte vlastní tradice. Tou nejkrásnější tradicí je láska a úsměv na tváři. Smějte se, společně, samy na sebe a klidně i sobě, když se vám něco nepovede. Smích je mostem ke spokojenosti.

 

Co si obléci na Štědrý den?

Důležitý je pocit pohodlí. Je jen na vás, zda si zvolíte klasiku v podobě černých šatů či barevnou variantu. Dámské šaty LORETA s lodičkovým výstřihem jsou posety jemňounkými sněhovými vločkami. Šaty jsou přiléhavého střihu a rozšiřují se do mírného áčka. Materiál je středně silný úplet vhodný od podzimu do jara. Motiv sněhových vloček je krásnou dekorací, která splyne s vánočním okolím. Mimochodem. Víte, jak sněhové vločky vznikají? Odpověď najdete u nás na blogu.

 24200-2   24161-7   24263

Převtělit se můžete i do symbolu Vánoc, kouzelného andílka. Andělé mají ochranitelskou moc, jako my, ženy. Petrolejová půlkolová sukně HEIDY s výšivkou andílka navodí tu pravou vánoční atmosféru. Zářit jako sluníčko budete v kombinaci dámského trička SANJA s motivem pampelišek a hořčicově žluté sukni HEIDY.  Půlkolové sukně jsou univerzální a pohodlné. Sukni můžete nosit v pase i na bocích, v pase je zapravena do pružného úpletu.

 

Dárky na poslední chvíli

Nezoufejte. Nikdy není pozdě sehnat krásný vánoční dárek, který potěší muže i ženy.

 

Poctivý nůž vyrobený nožířem je univerzálním dárkem pro muže i ženy. Originální, ručně vyráběný nůž se stane nedocenitelným pomocníkem nejen při přípravě štědrovečerních pokrmů. Příprava vánočního kapra půjde hravě s kvalitním vykosťovacím nožem. Kuchyňské nože pro amatérské i profesionální kuchaře můžete vybírat v několika variantách. V dílně KudrnaWorks najdete i žhavou novinku, nože pro volný čas. Věnujte svým blízkým dárek, který se stane součástí kuchyně po mnoho generací. Samozřejmostí jsou i dárkové poukazy v libovolné hodnotě s platností jeden rok.

1035    1116   963

 

Ženy vždy ocení kvalitní, příjemné a krásné šaty nebo sukně. Vybírejte z našich skladových kousků, jsou ihned k odeslání. A navíc se slevou až 40 procent. A pokud se netrefíte do noty, nabízíme prodlouženou možnost vrácení či výměny až do 10. ledna 2024. Nejste si jisty vkusem či velikostí? Darujte dárkový poukaz. Můžete si zvolit nejen vzhled, ale i hodnotu poukazu. Poukaz platí po dobu jednoho roku. A je ideální variantou dárku na poslední chvíli. Elektronickou podobu poukazu zašleme do druhého pracovního dne, na přání umíme být i rychlejší.

 

21246-3   23614-3   24269

Milé ženy, užívejte si tento krásný čas. Polibte se s vaším milým pod jmelím, budete mít následující rok plný lásky. A věřte, že láska je cestou k radosti. Krásné Vánoce bez stresu!

462   18959-6