Naše šaty a sukně čekají přímo na vás

Tuhle sukni prostě musím mít

Milé ženy, také znáte ten pocit, kdy v obchodě objevíte úžasné šaty nebo sukni, kterou prostě musíte mít? Navíc za výhodnou cenu. Vyzkoušíte si ji a zjistíte, že dlouhá sukně je až moc dlouhá. Koupíte ji, a nakonec investujete další peníze do švadleny, aby vám ji zkrátila. Anebo vás sukně tlačí v pase, ale za tu cenu nelze odolat. Přeci do ní zhubnu, říkáte si. Sukně zůstane viset na ramínku, stále jako nová. A co teprve ty krásné šaty ve slevě. Kéž by byly o kousek delší, přejete si. Obchody jsou plné lákavých kousků, jenže většinou je zde nějaké ALE.

 

Šaty a sukně čekají přímo na vás

Naše šaty a sukně čekají přímo na vás. Ptáte se, jak je to možné? Výrobky nešijeme do zásoby. Naše švadlenky čekají na vaši konkrétní objednávku s požadavky nejen na velikost či délku sukně. Šijeme vaše přání.  Můžete si zvolit šaty a sukně různých délek, střihů, barev, s kapsami, spodničkou i bez tak, aby lahodily vaší postavě a osobnosti. S vhodným výběrem vám rády a ochotně pomůžeme. Jsme totiž parta žen, které šaty a sukně milují.

 

DSC_0390   DSC_0505   DSC_0602

 

Neplníme sklad. Máme však několik modelů, které jsou ihned k odeslání. Abychom mohly nové modely představit světu, musíme je nejprve ušít. A právě tyto kousky už na vás netrpělivě čekají.

 

Jak pracujeme?

Na vaši objednávku čekají nejen švadlenky, ale i šicí stroje. Naše modely vznikají na minimálně třech šicích strojích, aby bylo dosaženo maximální kvality. Nešijeme sériovou výrobu. Víme, že každá žena je jedinečná a zaslouží si být hýčkána.

 

Objednala jste si červené šaty? Naše švadlenka navlékne červenou nit a začne šít. Někdy je to složitý proces, vše zkorigovat. Zejména když se sejde více objednávek v různých barvách. Ale nás práce těší. Sukně a šaty vznikají s myšlenkou, že jsou šity pro konkrétní ženu, pro vás. Známe vaše jméno, nejste pro nás anonymní zákaznice. Vracíme se k poctivé ruční práci a kvalitě výrobků. Věříme v kouzlo tradiční řemeslné výroby.

 

Zachováváme punc originality

Nabízíme vám originalitu. Zejména u vzorovaných látek máme objednáno omezené množství. Vznikne pouze několik kusů sukní či šatů. Každá vzorovaná sukně je svým způsobem originál. Jelikož se jedná o poctivou ruční práci, vzor látky může být na každém modelu poskládán malinko jinak než na úvodní fotce.

 

DSC_4198   DSC_4432   DSC_4219

 

Milé ženy, podporujte svoji jedinečnost. Noste originální, pohodlné a praktické šaty a sukně, u kterých znáte původ vzniku. Šaty a sukně, které jsou vaše zhmotněné přání, s láskou ušité našimi profesionálními švadlenkami.

 

Milé zákaznice, jste naší inspirací.