Zimní šaty a sukně na vánoční večírek i domácí pohodu

Hurá, zima je tady. A že si letos dala skutečně na čas. Čeká nás období svařáků, horkých čokolád, zimních radovánek, pohádek, vánočních večírků, a to vše v duchu ženské krásy. Obavy z toho, že neseženete vhodný vánoční dárek, jsme vyřešily za vás. Inspirovat se můžete na našem blogu.  

 mulled-claret-2938086_1280

Co si mám vzít na vánoční večírek?

Inspiraci na hřejivou ženskou eleganci pro zimní období naleznete na našich modelech s plastickým vzorem copánků. Veškeré modely z této nové limitované kolekce jsou ušity ze silnějších hřejivých materiálů, hodí se tak od podzimu do jara.

 

Až vstoupíte do místnosti v červených šatech MEDLEY, všem přítomným spadne brada. Nezapomeňte svůj oslnivý úsměv, dobrou náladu a stanete se femme fatale vánočního večírku.

 24164-7   24164-6   24287-2

Šaty MEDLEY v copánkové edici s nízkým stojáčkem šijeme i v tmavě modré variantě. Omámil vás motiv copánků, ale preferujete volnější variantu šatů? Rády vám ušijeme šaty COLINE v petrolejové barvě. Silueta šatů je hladká, rovná, nadčasová. Šaty můžete doplnit páskem s kovovou přezkou.

 24197-3   24197-7

Ani milovnice sukní jsme neošidily o motiv copánků. Červená áčková sukně do pasu VERENA má v pase úzkou gumu. Zadní díl je mírně prodloužený, hodí se tak pro ženy s vystouplejším zadečkem. Sukně vás příjemně zahřeje při procházce zasněženou krajinou i u stánku s vánočním punčem.

 24170   24194

Elegantně sportovní mikina CHARE je jak stvořená pro vánoční lenošení u pohádek, volnočasové aktivity i neformální vánoční večírek. Mikina má volné netopýří rukávy, zajímavě řešený volný stojáček a svojí vzdušností vám zajistí nedocenitelný pocit pohodlí.

 

Nechte padat sněhové vločky bez čekání

Milé ženy, také milujete ten pocit spojený s pohledem na padající vločky? Je tak uklidňující. Bohužel v posledních letech velmi vzácný. Ojedinělý, stejně tak jako naše limitované edice.

 

Sněhové vločky nyní můžete nechat klesat kdykoli si budete přát. V červené dlouhé sukni se sklady HELENE dopadnou vločky až na zem.

 24143-7   24203

Z áčkové sukně LAURA v černé barvě rázem vykouzlíte šaty díky tričku LELA s tříčtvrtečním rukávem. Tričko má lodičkový výstřih, univerzální, nadčasový střih, který se snadno kombinuje. Variantu sněhového topu s dlouhým rukávem nabízí tričko SANJA v červené barvě.

 

A to bychom nebyly my, kdybychom si pro vás nepřipravily i šaty podtrhující ženskou eleganci. Dámské šaty LORETA s lodičkovým výstřihem jsou ušity ze středně silného materiálu. Silueta šatů je do mírného áčka, horní část je přiléhavá. Černá nebo červená? Žádná volba není špatná.

 24161-7   24161-9   24200-2

Baví nás vám dělat radost. A tak jsme udělaly výjimku a u tohoto motivu jsme našily sukně na sklad. Nemusíte čekat. Objednáte, my obratem odešleme.

 

Jak vznikají vločky?

Sněhové vločky jsou nepravidelné shluky ledových krystalků. Jednotlivé krystalky se k sobě spojují ještě na oblaku. Zde jsou krystalky v pohybu, narážejí do sebe a tím se stmelují. Při pádu na zem malinko roztají, napojí se a utvoří krásnou sněhovou peřinu. To je jeden způsob.

 

Vločky ale také vznikají jemnou výšivkou. Nevěříte? Naše švadlenky pečlivě vyšívají motivy sněhových vloček. Jemná krása vloček obohatila půlkolovou sukni HEIDY. Záři světlounce modré vločky můžete zdůraznit dámským tričkem MALIA v tyrkysové barvě. Tričko má mírný stojáček a nabírané tříčtvrteční rukávy. Díky jeho nadčasové barvě a bavlněnému materiálu jej využijete celoročně.

 

Pro milovnice áčkových sukní jsme připravily limitovanou edici tolik oblíbené sukně RONJA. Sukně RONJA s výšivkou vloček vás svým kouzlem přenese do pohádky. Je maximálně pohodlná, díky materiálu se skvěle přizpůsobí postavě.  

 24134   24149

Krásný a hluboký lesk saténu doplněný sněhovými vločkami v barvě Vánoc na černé půlkolové sukni HEIDY dodá vánoční atmosféře ten správný šmrnc. V kombinaci s dámským tričkem ROSA v červené barvě se stanete tou nejkrásnější ozdobou. Nezapomínejte milé ženy, že pohoda, úsměv a dobrá nálada má úzký vztah s tím, jak se cítíte. Velký vliv na celkové duševní rozpoložení má i ženská krása, vnitřní i vnější. Jedna bez druhé neexistuje. Vnější ladnost lehce podpoříte oblečením, ve kterém se budete cítit žensky, pohodlně a přitažlivě. A přesně takové oblečení pro vás šijeme v našem ateliéru.

 

Milé ženy, podle vědců je téměř nemožné nalézt dvě stejné sněhové vločky. A stejně tak je nereálné najít dvě stejné ženy. Můžeme mít stejné oblečení, shodné zájmy i názory. Ale v každé z nás září vnitřní vločka, která má moc okolní svět zahalit do jemné čisté bílé nádhery.

Važme si tohoto kouzla. Mějme se rády. Dělejme si drobné radosti. Usmívejme se. Máme k tomu důvod. Každá z nás jsme totiž naprosto jedinečná.

 24263   24146

Blíží se čas nadělování dárků. Nadělte jeden samy sobě. Darujte si pocit štěstí z vaší ženské krásy.