Letní volánové sukně by neměly chybět ve vašem šatníku

Léto patří sukním, to je beze sporu. Sukním, ve kterých se pohodlně můžete rozběhnout za letícím balónkem na dětském hřišti, jít na procházku rozpáleným městem i stinným parčíkem. Sukním, ve kterých si hravě převléknete dolní díl plavek a stanete se ozdobou každé zahradní párty. Sukním, které vás nesvazují. Sukním, ve kterých můžete svobodně dýchat. A přesně takovou sukní je letní volánová sukně LENON.

 24712-5

 

Ideální materiál letní sukně

Volánová sukně LENON vás pohltí dynamikou a hravostí. Pohupuje se v rytmu každého kroku a díky jemným volánkům promění obyčejný chodník v přehlídkové molo. Probudí ve vás smyslnost, ženskost a přirozenou hravost.

 

Aby si letní sukně zachovaly svou vzdušnost, jsou ušity z prodyšných materiálů. Sukně LENON je ušita ze dvou mírně nařasených pruhů viskózové jemné látky. Jedná se o stoprocentní viskózové plátno, což je velmi příjemný a splývavý materiál ideální do horkých dnů.

 

Volánové sukně s tradicí

Volánové sukně jsou v našem ateliéru stálicí. V různých variantách je šijeme bezmála již 13 let a stále patří k vašim oblíbeným letním kouskům. Sukně má v pase úzkou pružnou gumičku, která se perfektně přizpůsobí postavě.

 

Který motiv si na vás zavolá, milé ženy? Širokou paletu barev poskytuje volánová sukně s motivem rozkvetlého léta. Pro romantické duše jsme ušily letní sukni s motivem drobných růžiček.

 24715   24715-7

Chystáte se v létě na svatbu? Motiv pivoněk je pro svatební veselí jako stvořený. Pivoňky jsou symbolem štěstí a spokojeného manželství, a také jsou květinou oslavující 12. výročí svatby. Ačkoli skutečná pivoňka vám ve váze vydrží zhruba pouze pět dní, rozkvetlé pivoňky na sukni LENON vám provoní mnoho letních sezón. Na naše šaty a sukně vybíráme kvalitní materiály převážně českého původu. V kombinaci se správnou péčí jim zajistíte dlouhou životnost.

 24709   24709-1

 

Letní midi sukně pro každou postavu

Sukni LENON šijeme ve dvou délkách. Délka 70 cm je vhodnější pro nižší postavy. Délka 80 cm se hodí pro ženy s výškou přibližně 170 cm a výše. Midi délka sukně je na léto velmi praktická a sluší každé postavě.

 

Záleží však zcela na vás, jaká délka sukně je pro vás ta vhodná. Menší žena bude mít při délce 80 cm sukni ke kotníkům. Naopak žena vyšší preferující sukni pod kolena zvolí délku 70 cm. Pokud si s výběrem nevíte rady, obraťte se na nás. Rády vám vybereme sukni v délce vašich snů.

 

Jak kombinovat letní volánové sukně?

Letní volánové sukně z našeho ateliéru jsou plné barev, a proto se velmi dobře barevně kombinují. Letní klasikou je bílá barva. V rámci jiných barevných kombinací doporučujeme zvolit jednu z barev na sukni. Například k letní sukni poseté krásou zelené louky můžete zvolit sytě žluto oranžovou barvu trička VENDY s výstřihem do V nebo jemně zelenkavou barvu trička FLOU.

 24712   24712-14

Malebnost pivoněk zvýrazníte sytě růžovou barvou, kterou najdete na nekonečném množství střihů triček. 

 

Maximální volnost vám zajistí originální tričko s průstřihy JENU nebo tričko GRACE, které šijeme i ve variantě crop top.

 

Milovnicím přiléhavých triček doporučujeme tričko s balónkovými rukávy MALORY nebo bavlněné tričko se zdobením BRENDA

 24706-5   24721

V podstatě ale žádná volba není špatná. V našem ateliéru pro vás šijeme trička v nadčasových variacích, která se skvěle kombinují a hodí se na různé příležitosti. Vždy je rozhodující, jak se v daném outfitu cítíte vy sama. Při výběru se vždy řiďte svými pocity. Výsledný outfit totiž nosíte vy, nikoli módní kritici a okolní rejpalové.