Základní druhy sukní podle délky

Sukně v sobě skrývají nekonečný zdroj inspirace. Umožňují nám, ženám, vyjádřit osobní jedinečný styl, půvab, roztomilost a líbeznost. Podporují naše sebevědomí a zvyšují přitažlivost. Jako ženy máme ohromné štěstí, že nabídka sukní je rozmanitá a nikdy nekončící. Pojďte se inspirovat do našeho ateliéru, kde s láskou a řemeslně šijeme dámské sukně ve všech délkách. A novinkami se to u nás jen hemží.

 

Midisukně

Midisukně je sukně s délkou přibližně uprostřed mezi koleny a kotníky. Možná vám teď zní v hlavě, že takto určit délku je nemožné. Každá žena je přece jinak vysoká. Stejnou sukni bude mít vysoká žena ke kolenům, žena menšího vzrůstu jí může mít naopak až na zem. A to už by nebyla midisukně, ale maxisukně.

 24715-5   24715

Řešení této záhady je jednoduché. V našem ateliéru si můžete vybrat nejen velikost všech sukní, ale i jejich délku. Sukně šijeme přímo do objednávek, na základě vašich přání.

 

Bavlněná dámská sukně do pasu MISCHA se rozšiřuje do mírného áčka. Na předním a zadním díle má tři záhyby. V pase je tunýlek s protaženou gumou o šířce přibližně 5 centimetrů. Sukně je ušita z materiálu české výroby. Jedná se o příjemný vzdušný materiál s podílem bavlny 95 %.  Sukně šijeme v mnoha barvách i vzorech, které můžete kombinovat s doplňky z našeho ateliéru. Dokonalý soulad vám zajistí například midisukně se vzorem šípkové růže a oboustranná šála na knoflík se stejným motivem.

24426-4    24426

Letní volánová sukně LENON je ušita z jemného viskózového materiálu z české tkalcovny. Sukně v sobě skrývá nádech romantiky. Díky svým jemným vzorům a splývavému vzdušnému materiálu je nepostradatelnou součástí vašeho letního šatníku.  Sukně má v pase úzkou gumičku. Něžnost sukně podpoří dámské tričko FLOU, které je přiléhavého střihu s krátkými volánkovými rukávy.

 24718-7   24718-2

 

Maxisukně

Maxisukně dosahuje až ke kotníkům. Dlouhé sukně mají ochranitelskou moc, podporují ženskou sílu a zvyšují sebevědomí. Více o dlouhých sukních si můžete přečíst zde.

 24655-1   24655-4

 

Minisukně

Minisukně je krátká sukně, která končí nejdéle nad koleny. Minisukně jsou ikonou odvahy a sebejistoty. Minisukně jsou vhodné zejména pro ženy, které mají štíhlé dlouhé nohy. My si ale myslíme, že minisukně je pro každou ženu, která zná svoji vnitřní hodnotu a krásu. Vybírejte z mnoha střihů a je opět samozřejmostí, že v našem ateliéru si můžete zvolit i délku sukně.

 

Pouzdrová sukně do pasu BEATA má krásně vypasovaný střih a ke kolenům se mírně zužuje. Zaujal vás střih pouzdrové sukně BEATA, ale minisukně nejsou váš šálek kávy? Nesmutněte, zvolte si delší variantu sukně nebo vyzkoušejte sukni SOFIA. V našem ateliéru vždy najdete sukni vašich snů.

 24609   24609-1

Balonové sukně jsou velmi oblíbenou variantou minisukní. Sukně je v horní části přiléhavá a k dolnímu okraji se rozšiřuje, což vytváří efekt balónku. Jedná se o skvělé vyjádření vaší hravosti a jedinečnosti. K sukni si oblékněte přiléhavé tričko LELA či naši novinku tričko LELA HOLE. Jeho basic střih podtrhne originalitu balonkové minisukně i tu vaší.

 

Áčkové minisukně jsou klasikou, která padne každé postavě. Pokud vás zajímá více o tomto nadčasovém střihu minisukně, začtěte se do článku zde

 

Asymetrická sukně

Asymetrická sukně v sobě spojuje nekonvenčnost i noblesu. Jak je z názvu patrné, sukně je asymetrického střihu. Každá strana sukně je střižena v odlišné délce. Staňte se nespoutanou kráskou v sukni JULIE. Sukni šijeme i v midi provedení.

 

Ať už si zvolíte minisukni prohlubující vaši nespoutanost a odvahu, romantickou maxisukni či ležérní midisukni, vždy se při výběru řiďte svým srdcem. Sukně z našeho ateliéru se stanou vašimi dokonalými společnicemi na cestě ke štěstí. Nezapomínejte milé ženy, že každý krok směřuje k radosti, i když se to na první pohled někdy nezdá. Pokud momentální situace není podle vašich představ, ještě nejste na konci své cesty. Kráčejte hrdě vpřed, oblékněte sukně a zůstaňte svá.

24757-13   24757-9