Šijeme (nejen) trendy barvy pro rok 2023

Milé ženy, už jste svůj šatník obohatily o módní kousky v trendy barvách pro rok 2023? Že nevíte, které to jsou a kde je sehnat?

Top barvou pro rok 2023 je růžová

 

Rok 2023 se nese v barvě růžové. Jako top růžová barva pro rok 2023 byla zvolena Viva Magenta. Jedná se o odstín tmavě červené barvy s podtóny růžové. Nicméně, trendy barvou je růžová v jakémkoli odstínu. Růžová je barvou jemné a něžné lásky. Bývá označována jako barva srdce. Má pozitivní vliv na naši psychiku, ale i na tělo. Uklidňuje, hladí. Pozor, zvyšuje chuť na sladké.

 

 DSC_2152a    DSC_2154a   DSC_2163a

 

Symbolem lásky je také motýl. Je symbolem proměny a osobní transformace. Věděly jste, milé ženy, že když zašeptáte přání motýlovi, splní se, až doletí k nebesům? Ať už mají či nemají motýlci kouzelnou moc, jistě se shodneme, že pohled na ně je čarovný a uklidňující. Připomínají nám, že se blíží léto. Jejich krásu si můžete užívat každý den. Motýlci létají i na našich sukních.

 

DSC_6996a   DSC_7007a   DSC_4720a

 

Zelená jako trendy barva roku 2023

 

Nejen motýlci nám ukazují, že teplé dny už jsou v dohlednu. Letos si opravdu daly trochu na čas. Příroda ožívá, kvete a halí se do kouzelných barev. Naše modely rozkvetly v trendy barvách přímo pro vás. Společně s růžovou barvou je letošním hitem i zelená.

 

Zelená je barva života. Symbolizuje bezpečí a zdraví. Zelenou barvou se příroda po zimě probouzí k životu. Co je v přírodě zelené, je zdravé. Splyňte s přírodou v našich modelech. Nešijeme pouze šaty a sukně. V naší nabídce naleznete i basic trička, která skvěle oživí váš outfit.

 DSC_6734a   DSC_6748a   DSC_6984a

Líbí se vám růžová i zelená a nevíte, pro kterou se rozhodnout? Přesně pro vás máme řešení. Jemné růžové kvítky rozkvetly na naší sukni HEIDY.

 22668-2a      DSC_6766a   DSC_6771a

Nikdy ale nezapomínejte na svoji osobnost. Na svoji jedinečnost. Pokud se v trendy barvách pro rok 2023 necítíte dobře, nenoste je. V módních barvách můžete být hvězdou večírku, pracovní porady i jógové lekce. Zůstaňte hvězdou svého života. Máte pocit, že s vámi trendy barvy nesouzní? Zvolte si jiné. Nesrovnávejte se s ostatními. To, co vypadá dobře na fotografii nebo jiné ženě, nemusí lahodit vaší postavě. A naopak. Vnímejte svou krásu. S výběrem i vhodnou kombinací barev vám rády pomůžeme. Jsme zde pro vás.

 

DSC_4388a   DSC_4401a   DSC_4406a