Áčkové sukně, klasika pro každou postavu

Áčkové sukně jsou klasika. Jedná se o nadčasový kousek, který se stal velkým trendem v 60. letech. Od té doby se stále drží na prvních příčkách oblíbenosti, zejména pro svoji univerzálnost. Nosila je Twiggy, Brigitte Bardot či Audrey Hepburn. Jsou vhodné na slavnostní příležitosti i chvíle odpočinku.

 DSC_4496s   DSC_4287s   DSC_4285a

Když sukni rozložíte, má tvar písmene A. Od toho vznikl její název. Áčkovky jsou magické. Hodí se k teniskám, lodičkám i kozačkám. Okouzlíte s nimi ve společnosti, na pracovním pohovoru i na procházce. Jako mámy jistě oceníte, že jsou vhodné i na dětské hřiště. Áčkové sukně jsou pohodlné a elegantní.

 

V univerzální barvě by měla být součástí každého šatníku. Je vhodná nejen pro milovnice slow fashion a minimalistického šatníku. Sukně se dá skvěle kombinovat, s bílou halenkou do kanceláře, s džínovou bundou na kávu s kamarádkou. Věděly jste, že je ideální volbou i na plovárnu? Díky volnějšímu střihu nepotřebujete kabinku na převlékání.

DSC_4309s   DSC_4301s

 

Áčkové sukně mají tu výhodu, že nemusíte mít postavu jako Twiggy. Jsou vhodné pro všechny typy postav i v každém věku. Vnímáme jedinečnost a osobitost každé ženy. Proto v našem ateliéru šijeme áčkové sukně pro každou z vás, milé zákaznice. Vyberete si ze široké nabídky střihů, barev, vzorů, délek i motivů. Nabízíme vám i možnost volby spodničky či kapes. Šijeme sukně do pasu do gumy i do úpletu.

 

Jde vám z té nabídky hlava kolem? Jsme zde pro vás. Rády vám s výběrem pomůžeme.

 DSC_2140   DSC_2126   DSC_2144

Hladká áčková sukně do gumy

Nestárnoucí klasika je áčková sukně do pasu. Sukně LEA má v pase gumu, která se plně přizpůsobí. V pase je tunýlek široký cca 4 cm, ve kterém je protažená guma široká 4 cm. Nic netlačí a nemusíte se obávat rozepnutého zipu. Pohodlí na prvním místě.

 

Máte raději sukni na bocích? Přesně na vás čeká sukně LINDA. Sukně je všitá do pasu nahladko, nemá žádné sklady. Áčkový vzhled sukně vytváří samotný střih. Je ideální volbou pro ženy, které mají širší boky. K dolnímu okraji se mírně rozšiřuje. Pokud zvolíte kratší délku, může působit jako pouzdrová sukně. Sukně je přiléhavého střihu, takže obepne zadeček.

 

U této sukně nešijeme kapsy. Opticky by nevypadaly hezky.

DSC_2346   DSC_2334   DSC_2343

 

Hladká áčková sukně Darcy v černé barvě je univerzální kousek, který můžete skvěle kombinovat.

 

Áčková sukně se sklady v pase

Tento střih sukně sluší ženám, které chtějí postavu opticky vytvarovat. Sukně má sklady v pase, jemně tak upozorní na oblast zadečku. Velmi sluší postavám typu okurka a jablko, které chtějí v oblasti zadečku přidat na objemu, aby postava opticky působila souměrně.

 

Sukni se sklady v pase šijeme bez kapes i s kapsami. Díky skladům je v horní části sukně více místa a kapsy se na tento střih sukně perfektně hodí.

   DSC_2584    DSC_2575   DSC_2588

Sukně RONJA je střižená jako obdélník. Sklady v pase vytvoří rozšíření k dolnímu kraji a sukně má áčkový vzhled. Áčkový tvar sukně tedy nevzniká střihem, ale díky skladům v pase.

 

Áčková sukně se sklady pouze na předním díle

Sukně LAURA je vaším splněným snem. Vznikla na vaši žádost, milé zákaznice. Přály jste si kapsy na sukních, ale nechtěly jste sklady v místě zadečku, aby vás zbytečně nerozšiřovaly.

Sukně je střižená jako rozšířená a na předním díle jsou i sklady. To vytváří vzhled áčkové sukně.

 DSC_2152   DSC_2163   DSC_2154

Sukně s delším zadním dílem

Sukně JULIE patří mezi jedny ze širších áčkových sukní. Má prodloužený zadní díl, takže je ideální pro ženy, kterým se sukně v zadní části zvedá. Zadní díl sukně je prodloužený o cca 13 cm. V e-shopu si délku vyberte podle předního dílu. Délku vždy měříme komplet i s pasem.

Sukně je střižena rozšířená a v místě všití do pasu je sukně naskládaná do záhybů, které zvýrazňují áčkový vzhled sukně. – to patří k jaké sukni?

 22638   15788-3   15626-2

Sukni s prodlouženým zadním dílem nabízíme i nahladko všitou do pasu (bez skladů v pasu). Jedná se o kolovou sukni ALICE, je bohatší, ale v pase nahladko všitá. Vhodná pro ženy, kterým nevyhovují sklady v pase, ale přály by si prodloužený zadní díl sukně.

  

Rozšířená áčková sukně s protizáhyby

Sukně RONJA je jedna z nejširších áčkových sukní. Sukně je rozšířená střihem a v pase je bohatě naskládaná do protizáhybů. Jedná se o ploché protizáhyby, které neodstávají a hodí se i pro ženy s větším zadečkem.

 

Sukně LESLIE má střih naskládaný do pasu. Tato sukně vám vykouzlí úzký pas. Ideální v kombinaci s basic tričkem.

 DSC_6759   DSC_6762a

Dlouhá áčková sukně

Sukně MISCHA se řadí k delším sukním. Ideální pro ženy, které nerady ukazují kolena, ale nechtějí mít sukni až na zem. Ideální volba na pochůzky po městě i výlet v přírodě. Sukně je pohodlná a vzdušná.

 

Milé ženy, vybraly jste si favoritku? Naše áčkové sukně čekají přímo na vás. Pokud nevíte, která je pro vás ta pravá, obraťte se na nás. Rády vám s výběrem pomůžeme.