Barevný šatník: Barvy podzimní přírody

V našich nových modelech, které šijeme pouze v omezeném počtu, jsme se nechaly unést na křídlech podzimu. Inspirovaly jsme se neotřelými, dokonale sladěnými barvami. V našem ateliéru na vás čekají limitované kolekce s originálními vzory, které navrhl malíř s vytříbeným citem pro kombinaci barev. Určitě ho také znáte. Stačí se rozhlédnout kolem sebe a uvidíte jeho mistrovská díla. Podzim vdechne duši každému lístku i květince. Vytváří dokonalou barevnou harmonii.

 23846-9   23843-1

Ideální tričko na podzim

Podzim si láskyplně pohrává s přírodou a rozvíjí představivost. Stejně jako sukně, které dávají prostor pro fantazii. Každý den můžete podpořit tvůrčího ducha a kombinovat svůj outfit vhodným sladěním trika a sukně. Něžnou podzimní volbou je tričko LELA, které je poseto jemnými květy. Jedná se o limitovanou podzimní edici. Tričko LELA s lodičkovým výstřihem však využijete celoročně. Tříčtvrteční rukávy jsou skvělou alternativou do každého počasí. U našich triček je samozřejmostí možnost volby délky, takže vaše záda budou pěkně v teploučku.

 21639   21642-5   23894

Tričko LELA je ušito ze středně silného úpletu. Je perfektní podzimní volbou pro tak oblíbené vrstvení. Přírodní charakter vláken zajišťuje prodyšnost. Nemusíte se obávat nepříjemného pocení. Vždyť to znáte, milé ženy. Venku fouká, je zima a pak vejdete do obchodu nebo na úřad, kde je přetopeno. Švadlena Lucka pro vás ráda ušije i jednobarevnou variantu trička, s krátkým, tříčtvrtečním či dlouhým rukávem. Stačí si vybrat z naší nabídky. Zamilovali jste si motiv něžných kvítků, ale preferujete dlouhé rukávy? Dámské tričko SANJA už vás vyhlíží. Nezapomínejte, že rády šijeme vaše přání.

 23897-1   22743-4   22743-6

Nadčasová sukně do každého počasí

Podzim je plný proměn. Každá změna je novým začátkem, novou nadějí. Vykročte vstříc příležitostem v pohodlné áčkové midisukni JULIE s černobílými květy. Sukně JULIE je nadčasovým, velmi dobře kombinovatelným kouskem. Má delší zadní díl, vpředu sahá ke kolenům. Umožňuje tak maximální pohodlí a je vhodná na všechny příležitosti. Obujte lodičky, zvolte si vaší top barvu trička MALIA se stojáčkem i bez a budete ozdobou každé společnosti. Chystáte-li se na punč s přáteli, kombinace polokozaček bez podpatku a motorkářské bundy je klasikou, která zahřeje.

 23614-3   23791-10   23969-1

Sukni JULIE šijeme z měkkého a poddajného materiálu, který je velmi příjemný na celoroční nošení. V pase je sukně zapravena do pružného úpletu české výroby. Díky tomu sukně nikde netlačí a lze ji nosit v pase i na bocích.  V našem ateliéru na vás čeká mnoho variant barev i vzorů.

 

Kouzlo podzimních lístků rozjasní váš šatník i stůl

Když se na obloze objeví duha, je to krásný úkaz. Objevte kouzlo duhových podzimních lístků zářících na šatech LORETA. Šaty LORETA jsou ušity ze středně silného úpletu a jsou vhodné k nošení od jara do podzimu. Mají tříčtvrteční rukávy, lodičkový výstřih a rozšiřují se do mírného áčka. Duhovými podzimními listy je poseta i půlkolová sukně HEIDY. Rázem se stanete podzimní múzou.

 

Malovaný podzim můžete mít doma stále na očích. Nasbírejte si podzimní listí. List natřete vodovou barvou a obtiskněte jej na papír. Z barevných lístků si můžete vytvořit i krásný přírodní závěs. Potřebujete pouze laminovačku, šňůrku a provázek. Lístky nejprve vylisujte a poté zalaminujte.  Nebo můžete vylisované listy  jen zavěsit na nitku. A pak už stačí pouze popustit uzdu své fantazie a tvořit.

 23794-2   1698845023518    1698845023533

Nafoukněte balónek a postupně na něj přilepujte barevné listy zhruba do jeho poloviny. Nechte vše důkladně zaschnout. Buďte trpělivé, vydržte alespoň hodinu. Poté balónek opatrně propíchněte a pomalu zbytky balónku z lístečků strhněte. Vaše nová krásná podzimní miska je tu. 

 

Šípky zharmonizují vaše tělo i duši

Milé ženy, s blížícími se Vánocemi nás čeká shon a klasické předvánoční bláznovství. Dovolte si na chvilku zvolnit. Rozhlédněte se a vnímejte krásu kolem. Podzimní příroda nabízí nejen potěchu pro oči, ale i podporu zdraví. Jedním ze symbolů podzimu je i šípková růže.

 rosehip-6715659_640   food-2203732_1280

Šípkové větvičky jsou stylovou ozdobou vašeho domova. Šípky snadno navlečete na drátek jako korálky. Drátek si můžete vymodelovat třeba do tvaru srdce. Větvičky zapleťte do věnečku, tavnou pistolí jej můžete ozdobit mechem, jeřabinami či šiškami. Přírodním ozdobám je lépe na chladnějším místě, například na chodbě. Vydrží tak déle a zútulní váš domov. Z šípků si také můžete připravit lahodnou marmeládu nebo šípkové víno.

 

Květy šípkové růže mají protizánětlivý účinek, pomáhají při kašli i silné menstruaci a jako kloktadlo při bolení v krku. Uvařte si šípkový čaj a nechte se obejmout léčivou silou šípkové růže. V áčkové sukni LINDA s jemným motivem šípkové růže se stanete ozdobou podzimu.  Materiál sukně je české výroby, jedná se o 95 % bavlnu. Sukně je přiléhavého střihu, který se k dolnímu okraji rozšiřuje. Rozvolněnou variantou, která zahřeje, je sukně do pasu MISCHA.  V dokonalém souznění bude s tričkem SANJA ve starorůžové barvě.

 23945-1   23933-3   23942-3

Nechte rozkvést pampelišky

Podzimní listí symbolizuje definitivní konec léta. Stýská se vám po sluníčku a loukách plných pampelišek? Připomeňte si tuto zářící krásu prostřednictvím motivu zimních pampelišek. Pampeliška bývá nazývána též elixírem života. Jedná se o květinu štěstí a oddanosti. Dopřejte samy sobě nezaměnitelný pocit radosti v podzimních hřejivých šatech AUDREY nebo sukni do pasu LESLIE. V kombinaci s ručně pleteným nákrčníkem budete pěkně v teple.

 21024-1   20937   24017

Milé ženy, podporujte svoji ženskou krásu za každého počasí. Podzimní splíny nemají šanci, když se zahalíte do jasných a veselých podzimních barev. Díky vám nás neopouští naše tvořivé nadšení, a proto stále navrhujeme nové limitované modely, které čekají jen na vás.