Blíží se konec léta, a já nemám co na sebe!

Letní měsíce vybízejí k nošení volných šatiček a vzdušných modelů. S blížícím se koncem prázdnin a ubývajícím sluníčkem ale najednou zjistíte, že nemáte co na sebe. Která z vás tento pocit nezná, milé ženy? Ale nemusíte mít obavy, vše má řešení. Zpříjemněte si návrat do práce a rozjasněte svůj šatník. V našem e-shopu na vás čeká mnoho novinek, limitovaných kolekcí a basic kousků.

 attractive-laughing-freelancer-woman-posing-with-cup-coffee-her-workplace-chinese-student-blue-shirt-works-with-document-campus-with-blonde-friend-glasses1   IMG_3363a   DSC_3319q

Typicky ženské povolání

Mezi nejčastější ženská povolání patří zdravotní sestřičky, učitelky ve škole a školce, sekretářky, účetní, floristky a profese, které úzce souvisí s módou (kadeřnice, kosmetičky, manikérky, pedikérky). Pokud pracujete jako letuška či zdravotní sestřička, je sukně nedílnou součástí vaší pracovní uniformy. Podporovat svou ženskost můžete i během cesty do práce. V našem e-shopu naleznete širokou nabídku volných šatů. Jsou ideální volbou, pokud se denně převlékáte do pracovní uniformy. Poskytují úžasné pohodlí a během převlékání se nemusíte bát, že si poničíte účes.

DSC_3403q   DSC_3378q   DSC_3792q

Šaty nejen do kanceláře

Mezi obvyklými ženskými povoláními najdeme taktéž sekretářky, asistentky či účetní. Ženy zkrátka do kanceláře patří. Stejně jako šaty a sukně. Při správné volbě střihu i délky vzbuzují sukně a šaty důvěru, profesionalitu a loajalitu.

DSC_3456q   DSC_4103q   DSC_4236

 

Doporučená délka šatů a sukní vhodných do kanceláře je ke kolenům. Nedoporučují se hluboké výstřihy. Decentní, ale přesto přitažlivá budete v našich šatech LORETA. Mají lodičkový výstřih a jsou střiženy mírně do áčka. Ušily jsme je z přírodních vláken, jsou velmi prodyšné. Ideální volba pro celodenní nošení. Nemusíte mít obavy, že se vám sukně vyhrne při chůzi po schodech. Natáhnout se pro šanon do horní poličky můžete bez obav, že byste ukázala více, než chcete. Během pochůzek po městě vyměňte lodičky za tenisky a stále budete vypadat skvěle.

 DSC_4380q   DSC_4386q

Ikonické jsou kostýmky. V našem ateliéru jsme pro vás připravily mnoho možností, jak si poskládat vlastní kostýmek. Pokud preferujete jeho jednobarevnou variantu, doporučujeme lahvově zelené sako, které skvěle doplňuje půlkolovou sukni AGÁTA. Ale barvy můžete libovolně kombinovat podle nálady i příležitosti. Co říkáte na variantu dámského černého saka a něžné květinové sukně LEA? Chtěly byste si kostýmek nakombinovat, ale nejste si jisty výběrem barev a střihů sukně? Ozvěte se nám, rády vám poradíme s výběrem podle vašeho přání.

 DSC_2271a   DSC_2281a   DSC_2495a   DSC_2502a

Pohodlí army stylu i něžných květin

Jestliže nejste fanynka kostýmků, nezoufejte. Zkombinujte balonovou sukni KATY s naším tričkem LELA s krátkým, dlouhým či tříčtvrtečním rukávem. Sukni KATY šijeme v široké škále možností, od romantických kvítků či motýlků  přes geniální malby až po army styl. Nechybí ani jednobarevné varianty. Jako u všech našich modelů si můžete délku sukně zvolit samy, regulovat ji pak můžete následně i tím, že úplet v pase přehnete na půl.

 

 IMG_3357a   23287-6

Originální autorské motivy

Milujete originální kousky, které jsou současně dobře kombinovatelné? Pak je pro vás ideální volbou naše dámské tričko s autorským motivem Vesmíru, které na vás čeká v našem e-shopu. V kombinaci s elegantní pouzdrovou sukní a maximálně pohodlným dámským sakem se stanete vesmírně neodolatelnou součástí každé pracovní schůzky. Jako pohodovou variantu si k tričku oblékněte vzdušnou půlkolovou či kolovou sukni a rázem jste ozdobou každého teambuildingu. Milé ženy, nezapomínejte, že i během volnočasových aktivit můžete kraťasy vyměnit za sukni a stále se budete cítit volně.

    DSC_9096   DSC_9100   DSC_9227a

Sukně pro ženy v běhu

Nevíte si rady, jakou sukni či šaty zvolit, pokud pracujete jako paní učitelka ve školce? Během pracovní doby jste stále v pohybu, skotačíte s dětmi, sedíte na nízkých židličkách, pomáháte dětem oblékat se, malujete křídou na chodník a sbíráte rozsypané stavebnice ze země. Milujete sukně, ale z ryze praktických důvodů volíte kalhoty?

Milé paní učitelky i ženy, které jste stále v pohybu. Přesně pro vás byla navržena sukně MISCHA. Šijeme ji v mnoha barvách, se vzory i bez. Sukně MISCHA je maximálně pohodlná, ležérní, a přesto elegantní. Poskytuje volnost a vzdušnost. Její délka je naprosto ideální, není dlouhá až na zem, takže při běhu za dětmi o ni nezakopnete.

content-schoolgirl-holding-mother-hand1   23096-2   23198-2

 

Klasika nade vše

Nerady ráno přemýšlíte, co si vzít na sebe do práce? Milujete minimalistický šatník, který se snadno kombinuje? V našem ateliéru na vás čekají i základní kousky šatníku. Tmavě modrou pouzdrovou sukni BEATA můžete nepřeberně kombinovat s nadčasovými basic tričky LELA. Trička LELA se díky své jednoduchosti hodí ke všem druhům sukní, na večírek i na procházku kolem řeky. A takových kombinací u nás naleznete nespočet. Více rad pro vás připravujeme v samostatném článku. Pokud jste netrpělivé, klidně se nám ozvěte. Rády vám pomůžeme se sestavením vašeho nadčasového minimalistického šatníku.

   DSC_2416q   DSC_2572a   DSC_2556a