Dámská trička pro každou postavu

 

Dámská trička jsou základní součástí ženského šatníku. Obchody nabízejí nekonečné množství druhů triček pro každý tip ženy. Snadno seženete volná, ležérní, asymetrická, elegantní, výstřední trička, trička s volánky, s květinami či puntíky. Obchodníci ale zapomínají na velmi důležitý fakt. Každá žena je jinak vysoká a má odlišné preference na délku trička.

 24841   24841-2

Dámská trička v různých délkách pro každou z vás

 

Crop top je skvělá volba trička. Pokud si ovšem tričko kupujete se záměrem pořídit si crop top, tedy krátké tričko dosahující maximálně k pupíku. Vysoké ženy se často potýkají s problémem, že se v crop top promění i klasické tričko. Obchody nabízejí trička sice v různých velikostech, ale v jedné délce. Prodloužená či dlouhá trička jsou stále spíše výjimkou.

 

U nás v ateliéru šijeme trička pro každou z vás. Víme totiž, že trička jsou onou šedou eminencí, která stojí v pozadí ženského půvabu. Více se dočtete v našem blogovém článku.

 24808   24808-12

V naší nabídce si vybere žena malá, vysoká, hubená i baculka. Pro nás jste na první místě vy, milé ženy. Vnímáme vaše potřeby a přání. Z tohoto důvodu přinášíme novinku, která potěší nejen vysoké ženy. Nově šijeme naše dámská trička i v délce 70 cm.

 

Jak dlouhé má být tričko?

 

Klasické tričko by mělo končit v horní části boků. To je ideální délka trička, které se hodí na všechny příležitosti, od neutrálních volnočasových až po slavnostní události. Ale i s délkou triček můžete různě experimentovat.

 24622   24625

Nejen z tohoto důvodu šijeme trička v různých délkách pro všechny ženy, které nemají rády jednotvárnost. Hledáte inspiraci?

 

Kombinace basic dlouhého trička a volného krátkého trička je ideální pro tak oblíbené vrstvení. Co třeba vyzkoušet spojení basic trička LOTY v délce 70 cm a ohnivě červeného crop trička DIANA v délce 45 cm?

22919-2    22973-1

Popusťte uzdu své fantazii! Novinka v podobě prodloužené varianty triček v délce 70 cm otevírá nové možnosti nejen vysokým ženám.

 

Dámská prodloužená trička

 

Dámská prodloužená trička jsou v poslední době velmi oblíbená. Jedná se o trička, která svojí délkou dosahují do půlky zadečku nebo až ke stehnům. Můžete je nosit volně přes sukni, nebo ležérně zakasané. Zvolte si délku podle svých preferencí. Všechna trička z naší nabídky šijeme i v délce 70 cm. Jedná se o naši jarní novinku, která vzešla z vašich požadavků. Pokud na tuto možnost u vaší volby trička nenarazíte, napište nám. Délka 70 cm platí pro všechna trička, do e-shopu ji postupně k jednotlivým modelům doplňujeme. Výjimkou jsou pouze naše crop trička.

 24802-8   24802-7

 

Jak nosit crop top?

 

Crop top je tričko, které odkrývá bříško a zdůrazňuje pas. Už dávno neplatí, že by byl vhodný pouze pro ultra štíhlé ženy. Crop top si může dovolit každá žena. Ideální je crop top doplnit sukní s vysokým pasem, například naší aktuální novinkou pouzdrovou sukní do pasu SOFIA.

Odkryjete tak pouze tu nejkrásnější část bříška. Současně doporučujeme, aby délka sukně dosahovala nejméně do půli stehen. Kombinace minisukně a crop trička by mohla působit lacině.

 24805   24805-2

Ať již preferujete crop top nebo tričko připomínající svojí délkou minišaty, nikdy nezapomínejte, že jedinečnost každému modelu propůjčuje jeho nositelka. Ať je tričko jakkoli krásné na ramínku, tu pravou jiskru mu dodáte vy, milé ženy. Jste naší inspirací.