DOPRAVA ZDARMA do neděle 31.3. (Při objednávce nad 400 kč).

Nejkrásnější dárek ke dni matek

Druhá květnová neděle je dnem všech maminek. Letos oslavíme svátek matek 14. května 2023. Tento den je oslavou nejen mateřství, ale především čisté bezpodmínečné lásky. Milé ženy, pojďme společně poděkovat všem maminkám za jejich obětavost, lásku, péči, starostlivost. Za to, že stály a stojí vždy při nás a podporují nás nezávisle na tom, zda nám je 5 nebo 50 let.

 

Pro každé dítě je maminka středobod vesmíru. Sluníčko, které stále svítí. Je jistotou, pofouká odřené koleno, koupí lahodnou zmrzlinu a zažene všechna strašidla. Je bezpečím.

 DSC_2488   DSC_2405   DSC_2484

Možná jste v dospívání měla někdy pocit, že vám mamka nerozumí. Stala jste se velkou holkou, která se ničeho nebojí. Ale přesto hluboko uvnitř jste cítila nezaměnitelný pocit jistoty, který vás provází celým životem.

 

Když se podíváte své mamince do očí, uvidíte lásku bez podmínek. Uvidíte váš dětský smích i bolest z rozbitých loktů i prvních lásek. Celý váš život je v maminčině srdci. Byla s vámi v myšlenkách po celý čas. I tehdy, když jste se chodila vyplakat ke kamarádce či slavila Vánoce poprvé sama se svým partnerem.

DSC_2499   DSC_2554   DSC_2519

Blíží se den matek. A vy si teď jistě lámete hlavu s tím, jak potěšit vaši maminku. Jaký je ten nejlepší dárek ke dni matek. Milé ženy, nejhezčím dárkem pro maminku jste vy samy. Samozřejmě, květina potěší každou ženu. Kouzelné květiny pro vaši maminku rozkvetly i na našich šatech.  Pokud má vaše maminka raději květiny ve váze, určitě se jí trefíte do noty jiným modelem. Nebo maminka volí decentní styl? Žádný problém. My víme, že každá žena je jedinečná. Proto v naší dílně s láskou šijeme šaty a sukně nejen různých střihů a velikostí, ale i s rozličnými motivy. S výběrem vám rády pomůžeme nebo se můžete inspirovat naším návodem.

 DSC_2807   DSC_2818    DSC_2810

Milé ženy, nezapomínejte ale ani na sebe. Nezávisle na tom, zda jste či nejste maminky. Květen přeci není pouze oslavou mateřství. Je to měsíc lásky, nových nadějí, jemnosti, hravosti přírody a květů. Nechte se unášet na křídlech motýlů, zahalte se do květů a vychutnávejte kouzelné barvy přírody, které si květen nachystal.

DSC_3108   DSC_3101   DSC_3111