Dlouhé sukně

Dlouhé sukně byly součástí ženského oděvu po tisíciletí, napříč světem i civilizacemi. Ale věděly jste, milé ženy, že mají i ochranitelskou moc? Dlouhá sukně se spojuje se zemí v magický trojúhelník, ve kterém vzniká ochranná energie. Energie ženy, která opatruje naše ženství, plodnost a podporuje naší psychickou pohodu.

Zkuste si vybavit ten pocit, když na sobě máte dlouhou sukni. Anebo si ji rovnou oblečte. Že žádnou nemáte? Máte pocit, že vám nesluší?

 DSC_4656   DSC_4677a   DSC_4263a

Už dávno neplatí dogma, že dlouhé sukně jsou vhodné pouze pro ultra štíhlé ženy. Stejně tak není pravda, že dlouhé sukně se hodí jenom na slavnostní příležitosti či večerní akce. Pronikly do běžného života. A my jsme za to moc rády, protože víme, že dlouhé sukně podporují naši ženskost a smyslnost. Spojují v sobě míru elegance a pohodlí. Jsou praktické a přesto sexy. Dodávají nám volnost a lehkost. Dlouhé sukně jsou nadčasový kousek, který nesmí chybět v žádném ženském šatníku. 

DSC_4689   DSC_4478   DSC_4264

 

Milé ženy, díky kouzlu dlouhých sukní se můžete cítit jako lesní víla, princezna nebo femme fatale. Stanete se křehkou květinkou, antickou bohyní i královnou plesu. Stačí vybrat svůj styl. Víme, že každá žena je jinak vysoká. U nás si můžete zvolit i délku sukně. Odpadá starost, že byste si sukni při chůzi přišláply nebo s ní zametaly zem.  Nevíte si rady, jak správně sukni změřit? Ozvěte se nám nebo se podívejte na návod, který jsme pro vás sepsaly. Pokud si i přesto zvolíte špatnou délku, nic se neděje. Sukni můžete jednoduše vrátit nebo vyměnit.

 

A jaké dlouhé sukně pro vás šijeme?

V naší nabídce dlouhých sukní naleznete sukně hladké i se sklady.  Pojďte s námi odhalit kouzlo maxi sukní.

U všech našich maxi sukní si můžete zvolit nejen jejich velikost, ale i délku, možnost spodničky či kapes.

 

Sukně nahladko všité v pase

Na hladko všité sukně v pase nemají sklady. Hodí se pro ženy, které nechtějí upozorňovat na boky.

 

Maxi sukně s rozparky PATRICIA

Jedná se o maxi sukni, která je i v dolní části užší. Z tohoto důvodu ji šijeme s rozparky pro zajištění maximálního pohodlí při chůzi.

 

V naší nabídce naleznete sukně jednobarevné, s výšivkou i vzorované. Šijeme je zejména z bavlněných materiálů s podílem elastanu. Sukně se díky rozparkům hodí především na sezonu jaro/léto.

 

Oslňte své okolí v sukni PATRICIA. Vzorované sukně šijeme pouze v omezeném počtu kusů, z nichž každý se stává originálem. Vzor sukně totiž může být vždy rozložen malinko jinak než na hlavní fotce.        

    21057-3   DSC_4475a

Maxi sukně bez rozparků PAULA

Jedná se o typ áčkové maxi sukně, která je v dolním kraji do široka rozšířená. To umožňuje volný pohyb.

 

Vyberte si z naší široké nabídky sukní PAULA. Sukně šijeme jednobarevné, s výšivkou i vzorované. Tyto sukně šijeme jen ze směsových materiálů, neboť jiný druh materiálu neumožňuje tento střih. Sukně je všitá do pasu nahladko. Sukně PAULA se hodí pro ženy, které nechtějí upozorňovat na boky.

21840   2124021834

 

Pro milovnice sukní do pasu

Pokud máte rády sukně do pasu, je pro vás skvělou volbou sukně LUISIANA. Jedná se o jednu z našich novinek. Sukně vám opticky prodlouží nohy. Je šitá z úpletu, což zajistí maximální přizpůsobení se postavě a také pohodlí. Žádný zip, který by tlačil. Kromě délek sukně 90, 100 a 110 cm nabízíme i délku 120 cm. Při měření nezapomínejte, že sukni do pasu potřebujete vždy delší.

DSC_4023a   DSC_4031   DSC_4489a

 

Sukně do pasu naskládaná do skladů

Sukně není v bocích tvarovaná a je střižená jako obdélník, který je do pasu naskládaný. Sklady vytváří postupné rozšíření sukně k dolnímu kraji. Sukně HELENE se hodí zejména pro ženy, které mají sportovnější postavu, méně zřetelné boky a pas. Sklady na sukni upozorní na oblast boků a opticky postavu vytvarují.

Tyto sukně šijeme ze středně silných bavlněných materiálů. Materiály nepoužíváme příliš silné, aby sklady zbytečně nerozšiřovaly.

Sukně šijeme jednobarevné, vyšíváme na ně a šijeme je i ze vzorovaných úpletů.

 

15500-3    21000-2   16118-1a

       

Staňte se královnou plesu

Pokud se chystáte do společnosti, jistě okouzlíte sukní ALLIE. Jedná se o bohatě skládanou sukni, která vám vyčaruje nekonečně dlouhé nohy a budete si připadat jako antická bohyně.

22859-2   22859-1

 

Dlouhá sukně, která není dlouhá

Tak to je sukně MISCHA. Ideální pro ženy, které nerady ukazují kolena, ale nechtějí mít sukni až na zem. Skvěle se hodí nejen k lodičkám, ale i teniskách. Ideální volba na pochůzky po městě i výlet v přírodě. Sukně je pohodlná a vzdušná.

 

 DSC_3935a   DSC_3939a   20961-7

Podporujte v sobě kouzlo ženy. Naše nabídka dlouhých sukní reaguje na každou příležitost, ať už se chystáte na ples, na schůzku či na procházku. Rády vám s výběrem pomůžeme.

 

Jsme zde pro vás. Šijeme vaše přání.