V našem ateliéru právě rozkvétají jarní šaty a sukně

Jaro už je za dveřmi. Vnímáme ho s každým slunečním paprskem, s každým zpěvem ptáčků i s každou rozkvetlou květinkou. A co by to bylo za začátek nové sezóny bez osvěžení vašeho šatníku? Znáte nás, milé ženy. Rády vás překvapujeme a děláme radost prostřednictvím limitovaných edicí. S příchodem jara tomu není jinak. Šijeme pro vás šaty a sukně s kouzelnými jarními motivy, které promění váš den i náladu. Naše nová jarní kolekce je plná svěžesti, originality a něžnosti.

 2024-02-17-07-46-10-227

Originální jarní motivy

Ptačí zpěv je jedním ze symbolů přicházejícího jara a obnovy. Již od února se postupně vracejí ptáci z teplých krajin a my si tak můžeme opět užívat jejich krásnou jarní serenádu. Jarní ptáčci přistály i u nás v ateliéru.

 

Šaty TEZA jsou ztělesněním svobody, probouzející se přírody a nových začátků. Šaty jsou balonkového střihu a mají krátké rukávy. Přes bříško a boky jsou volnějšího střihu. V případě, že preferujete přiléhavější střih, zvolte menší velikost. Šaty jsou ušity z pohodlného materiálu české výroby, krásně se přizpůsobí postavě. Šaty jsou velmi praktické – mají kapsy a materiál se málo mačká.

 24558-1   24558-8

Jemné motivy jarních ptáčků najdete i na bohatě balonkové sukni STELA. Sukně je ušita z dvojitého materiálu, vrchní materiál je středně silný bavlněný úplet české výroby. Spodnička poskytuje sukni její bohatost. Ve spodním okraji jsou obě části k sobě sešité, což vytváří efekt balonku. Sukni můžete nosit v pase i na bocích. Roztáhněte křídla, jaro je tady.

 

Květinové sukně v limitované edici

Zasněte se. Jarní sluníčko vás příjemně hřeje a vy kráčíte zahradou plnou rozkvetlých pestrých květin. Vnímáte pouze jedinečnost přítomného okamžiku a neutuchající krásy. Neexistují starosti. Jste zde pouze vy, v dokonalé harmonii s kouzelnou zahradou. Vzácný moment, kdy kvetou květiny i vaše krása. Kouzlo tohoto okamžiku si snadno můžete přenést i do vašeho šatníku díky áčkové sukni LAURA s motivem květinové zahrady.

 24540

Rozkvetlé květiny jsou malým kouskem jara, který si můžete nosit stále s sebou. Áčková sukně do pasu VERENA s motivem jasmínových květů příjemně podmaní jarní atmosféru. Motiv jasmínových květů v sobě jemně spojuje kvetoucí zahradu s jarní romantikou.

 

A na své si přijdou i milovnice šatů. Nádherné bílé květy jasmínu rozkvetly i na šatech HERMINA. Šaty jsou přiléhavějšího střihu, mají hranatý výstřih a tříčtvrteční rukávy s úzkou manžetkou. Hodí se na formální příležitosti i na odpolední kávu s kamarádkou.

 24555-2   24555-4

Jeřabina, se svými krásnými červenými plody, symbolizuje krásu, lásku a ochranu. Áčková sukně LINDA s motivem pastelových jeřabin bude chránit každý váš krok.

 

Jaké tričko se hodí ke květinovým sukním?

K sukním s květinovým či jarním vzorem volte vždy jednobarevné tričko. Barevný top by měl ladit s jednou z barev na vzoru sukně. Naše pestrobarevné sukně vám otvírají nekonečné možnosti kombinací. Jedna sukně, mnoho tváří ženy.

 

Áčková sukně LAURA s květinovou zahradou ve spojení se sytě růžovým dámským tričkem SANJA s tříčtvrtečními rukávy z vás udělá famózní královnu přítomného okamžiku.

 

Čokoládově hnědá barva vytváří velmi přívětivý dojem. Vyzkoušejte dámské tričko MALIA s nabíranými rukávky či čokoládově hnědé tričko DENNY s knoflíčky.

 24378-6   24351-3

Toužíte ještě více rozzářit jarní dny? Tak přesně na vás čeká dámské tričko VENDY ve žluto oranžové barvě. Tričko je přiléhavého střihu, má výstřih do V a tříčtvrteční rukávy.

 24531-1   24537

Nedostupnou, o to více žádanou ženou se stanete díky ledové kráse trička MALIA v barvě mineral.

24531-6    24537-1

Klasiku v podobě černé barvy najdete například na tričku LELA s krátkými rukávky či letním tričku volného střihu VESNA. Sázkou na jistotu je i andělská bílá. Podpořte nové začátky v bílém tričku SUE s originální mašlí na zadní straně. 

 

Přímo v popisku jarních vzorovaných sukní naleznete i návrhy na vhodné kombinace s barevnými tričky. Mnohé z nich jsme vám i nafotily. Lákají vás jiné kombinace a nevíte si rady? Od toho jsme zde my, rády vám s čímkoli poradíme. Ozvěte se nám.

 2024-03-01-10-31-45-044

Naše limitované šaty a sukně z jarní kolekce nejsou jen o módě. Jsou o silném prožitku, uvědomění si nádher okolní přírody i ženského půvabu. Dodají vám energii a svěží jiskru. Buďte si jistá, že v našich jarních šatech a sukních se stanete nepřehlédnutelnou.