Lásku můžete slavit každý den. Nejen na Valentýna.

Milé ženy, vstupujeme do měsíce lásky a romantiky. Láska má mnoho podob. Její vášnivou, živelnou stránku znázorňuje červená barva. O významu červené barvy si můžete přečíst článek u nás na blogu zde.  Romantickou, něžnou, upřímnou, ryzí podobu lásky si hýčká růžová barva ve všech svých odstínech. Současně v sobě růžová barva obsahuje jemnost červené barvy.

 balloons-892806_1280   heart-4169572_1280

Obejměte se jemností oboustranných šál

Únor je měsícem zimní něhy a lásky. Rozmazlujte se.  Láska v našem životě hraje nezaměnitelnou úlohu. Láska nám pomáhá překonat všechny životní překážky. Láska s námi sdílí chvíle štěstí i smutku. Láska je všudypřítomná.

 

Nezapomínejte milé ženy, že láska jste v první řadě vy. Mějte rády samy sebe. Protože pouze tehdy můžete lásku rozdávat svému okolí. A také lásku přijímat v celé její čisté kráse. Obejměte se. Dopřejte si péči za každého počasí. Vyzkoušejte hebkost našich oboustranných šál. Nechte rozletět motýlky, vykvést jarní kvítky nebo rozkutálejte puntíky a užívejte si svoji krásu.

 24450-2 - kopie   24450-3 - kopie

Nápady na dárky (nejen) k Valentýnu

Naše oboustranné šály nejen že zdůrazní váš půvab, ale jsou praktickým kouskem šatníku. Nosit je můžete téměř celoročně. Od září do dubna příjemně zahřejí váš krk, za chladných letních večerů poslouží jako lehký přehoz. Současně jsou i univerzálním dárkem, který ocení každá žena. Můžete vybírat ze široké nabídky, kterou stále doplňujeme.

 

Pokud si nejste jisty výběrem, kontaktujte nás anebo situaci vyřešte díky možnosti dárkového poukazu. Dárkový poukaz je skvělá varianta i pro vás, když partner neví, co vám věnovat ke svatému Valentýnu či k jiným příležitostem. Poukaz lze vystavit v libovolné hodnotě a jeho platnost je jeden rok.

 18959

Co si obléct na romantickou večeři?

Ať už se chystáte na romantickou večeři na svátek svatého Valentýna či jen tak, oblečte se jako kdyby se jednalo o vaše první rande. Podporujte lásku. Růžová sukně zdůrazní vaši ženskou krásu i přitažlivost. V našem ateliéru pro vás ručně šijeme růžové sukně v různých variantách.

 

Dámská sytě růžová půlkolová sukně HEIDY je vhodná k celoročnímu nošení. Sukně je ušita z příjemného úpletu, který se přizpůsobí postavě, málo se mačká a při chůzi se smyslně vlní. Zvolit si můžete i některou z variant sukní s výšivkou. V růžové půlkolové sukni HEIDY s výšivkou jarních květů zdůrazníte svoji romantickou duši.

 22844-4   22629

Pokud máte vystouplejší zadeček, doporučujeme kolovou sukni ALICE s prodlouženým zadním dílem. Útlý pas vykouzlíte pomocí sukně do pasu LESLIE. Sukně LESLIE se mírně rozšiřuje do áčka a má protisklady.

 

Bavlněná áčková sukně RONJA je ušita z bavlněného úpletu a hodí se k celoročnímu nošení. Její jemný odstín starorůžové povzbudí každou něžnou duši. V kombinaci s dámským tričkem BIBI v pudrově růžovém odstínu se stanete ikonou ženské přitažlivosti a elegance.

 20180-1   22020-4

Ať už se stalo cokoli zlého, s úsvitem přichází vždy nová naděje. Připomínejte si tuto silnou myšlenku pohledem na čarovný motiv úsvitu, který rozjasňuje hned dvě z maxi sukní. Dlouhá dámská sukně se sklady HELENE je rovného střihu, v pase má několik skladů a k dolnímu okraji se mírně rozšiřuje. Dlouhá bavlněná sukně PATRICIA je áčkového střihu a má rozparky.

23201    23201-1

Sukni už máte vybranou. Ale co k ní? Tričko LELA je univerzálním topem, který vykouzlí dokonalou kombinaci s jakýmkoli střihem sukně. Tričko šijeme s krátkým, tříčtvrtečním i dlouhým rukávem v mnoha odstínech.

Jaká barva se hodí k růžové?

Neutrální barvy jako je černá, bílá, šedá či béžová jsou vždy sázkou na jistotu. V kombinaci s růžovou budete působit jemným, elegantním dojmem.

Pro zdůraznění vaší nezkrotné ženské energie zkombinujte sytě růžovou s kontrastními barvami, jako je modrá, zelená či fialová.

22107-3   22844-3

 

Milé ženy, nebojte se být samy sebou. Volte kombinace, které jsou blízké vaší duši. Jen tehdy můžete vykročit do nového dne plny krásy, štěstí a lásky.