Barevný šatník: Bílá barva je symbolem nevinnosti, dokonalosti a nových začátků

Svatební den, kdykoli si budete přát

Ne nadarmo si nevěsty volí pro svůj velký den bílou barvu. Je to barva nevinnosti, čistoty,  jemnosti a nových krásných začátků.

 decorative-plants-backgroundQ      groom-black-tuxedo-hugs-tender-stunning-bride-while-they-standQ

Svatební den je důležitým mezníkem v životě každé ženy. Je to den plný naděje, štěstí, nových příležitostí, setkávání a lásky. Takový den však můžete zažít, kdykoli budete chtít.  Zahalte se do bílé a dopřejte si to, co si každá žena zaslouží. Být neodolatelně krásná. Kdykoli, kdekoli.

DSC_4628Q   DSC_4620Q

 

Buďte nevěstou, princeznou či lesní vílou. Ale současně i sebevědomou a perfektní ženou. Bílá barva je taktéž symbolem perfekcionismu, v pozitivním slova smyslu. Staňte se dokonalou, bez kompromisů.

 closeup-selective-focus-shot-white-flowers-with-blurred-backgroundQ   couple-with-decorated-wine-glasses-their-wedding-dayQ

Jak nosit bílou barvu?

Na bílou barvu reagujeme pozitivně. Symbolizuje jas, čistotu i nevinnost. Rozjasňuje svět okolo nás i naši duši. Pomáhá nám přemýšlet i snít. Má magickou moc, protože uklidňuje ostatní barvy. Bílá je nadčasovou barvou, kterou můžete skvěle kombinovat podle nálady.

 DSC_3903Q   DSC_9681Q   DSC_4271a

Rozmazlujte samu sebe a mějte se ráda. Ukažte lásku světu. Podpořte své kroky nekonečnou úžasnou energií čarovných mandal a posilte sebevědomí díky sluníčkově jemné pampelišce. Pokud čekáte miminko, obejměte jej ryzí čistotou a posvátností bílé barvy.

 

Také se někdy ráno vzbudíte absolutně bez energie a bez nápadu, jak zkombinovat své oblečení? Nezapomínejte, že černobílá kombinace je ikonická. S ní nikdy neuděláte krok vedle.  

DSC_4677Q    DSC_4683Q

Komu sluší bílá barva?

Bílá barva je nesmrtelná, sluší každé ženě. Pouze pokud máte bledší pleť, zvolte top s větším výstřihem, aby bílá nebyla příliš blízko u obličeje. Bílý top také můžete rozjasnit broží, barevným šátkem či náhrdelníkem. Nechte rozkvést jemné kvítky nebo se ponořte do všeobjímajícího vesmíru. V našem e-shopu na vás čekají originální, ručně šité nejen bílé modely, díky nimž budete dokonalá.

 DSC_8873Q   DSC_8862Q

Bílá je také barvou osvobození a inspirace k životu. Zapomeňte na staré křivdy i smutky. Dopřejte si jedinečný okamžik znovuzrození, naděje i absolutní svobody.

DSC_8978Q   DSC_8982Q   DSC_9037Q

 

Dovolte si rozkvést. Ať je každý den jedinečný. Už nikdy se nebude opakovat.

DSC_7941Q   DSC_7930Q