5 tipů na dárek pro ženu

Chcete udělat radost ženě ve vašem okolí - mamince, manželce, kamarádce, sestře, tetě, dceři...

Radost není dostávat, radost je dávat...ale někdy to není jednoduché...Máme pro Vás tipy na dárek, který potěší každou ženu... Zboží z našeho e-shopu jsou originální české výrobky, které tvoříme u nás v dílně. Pečlivě a s láskou... Nejedná se o přeprodávané zboží bůhví odkud, ale o výrobky, ve kterých je duše...Hlavně pánové si kolikrát nevědí rady, ale my Vám rády poradíme a věříme, že dárkem od nás uděláte radost.

typy31 

Oboustranná šála

Dárek, který padne každému... Naše letošní novinka, která zaznamenala obrovský úspěch (za který moc děkujeme). Jedná se o oboustranné šály na knoflík. Výhoda šály je, že padne každé ženě:) Takže na Vás je jen zvolit barvu a to, jestli koupíte šálu delší a nebo kratší. Pecka je, že je šála oboustranná, takže udělá radost hned 2x:)

Náušnice

Jedná se o dárek vhodný pro kamarádku, sestru, kolegyni nebo paní učitelku do školky.

Náušnice jsou ze dřeva a jsou ručně vyráběné. Puzeta je z chirurgické oceli.

 Náušnice jsou malý milý dárek, který nikoho neurazí.

Náušnice posíláme v pevné papírové krabičce s popisem, z jakého dřeva jsou vyrobené.

DSC_8320

DSC_8331 DSC_8333

 

   

Čepice, návleky na ruce, čelenka

Ručně pletené výrobky - tradice, která potěší... My pleteme čepice, čelenky a návleky na ruce tradičním způsobem, na pletacích jehlicích. Naše výrobky mají nadčasové barvy a tvar, takže se hodí téměř každé ženě, která nechce v zimě mrznout.Dát někomu ručně pletený výrobek je známka toho, že Vám není lhostejné, kde kdo a za jakých podmínek věc vyrobil... Nejedná se o průmyslově vyrobené zboží, ale o výrobky pletené pečlivě a s láskou u nás v čechách...

             DSC_3811a

Dárkový poukaz

Dárkové poukazy nabízíme v e-shopu na hodnoty 500-1000-1500-2000 Kč, ale rády Vám vystavíme jakoukoli jinou hodnotu. Třeba 2412 Kč - přesně Ježíškovy narozeniny.

Poukaz lze uplatit na nákup jakehokoli zboží  v našem e-shopu. Poukaz platí jeden rok od objednání a můžete si ho nechat zaslat buď elektronicky a nebo vytištěný.

poukaz31

 

Zkusit koupit šaty nebo sukni

Snaha se cenní...     To, že vyberete něco, co si myslíte, že udělá ženě radost je už samo o sobě krásné gesto, které nejedna žena ocení. Pokud víte, jaký typ sukně a jakou barvu má nositelka ráda, tak o to budete mít výběr jednodušší. U šatů můžete vybírat s celé řady jednobarevných šatů i vzorovaných. A nemusíte se trápit, pokud se obdarované ženě šaty nebudou líbit. U nás můžete nenošené oblečení v původním stavu vrátit až do 10. ledna. Tak směle do toho. Pokud víte míry, tak můžete vybrat pomocí toto velikostní tabulky. Pokud byste si s dárkém jó chtěli vyhrát, můžete nahlédnout i do článku, jak vybrat sukni k typu postavy.

 DSC_6887+a

 

Kdybyste chtěli s čímkoli poradit, ozvěte se.

Přejeme pohodové nakupování.

Holky z ŠatySukně...

České, s láskou šité...