Barevný šatník: Červená, módní barva nejen na období podzim–zima 2023/2024

 

Červená barva je láska

Červená barva je zosobněná elegance, rafinovanost, vášeň a dokonalost. Červená podporuje energii, sebedůvěru a temperament. Cítíte se unavená a vyčerpaná? Oblečte se do červené, dodá vám potřebný elán a radost

 

Magicky červená sukně přirozeně rozvlní vaše boky při každém pohybu. Tato síla se skrývá v červené půlkolové sukni AGÁTA. Sukně do pasu je ušita z pružného, splývavého a přizpůsobivého materiálu. Můžete v ní tančit v podzimních plískanicích i na rozpálené pláži. Sukně AGÁTA má totiž univerzální využití a je nadčasovým kouskem.  Střih se k dolnímu okraji rozšiřuje a sukně tancuje při každém kroku.

21909-4    22865-3   

Nejen k sukni AGÁTA perfektně pasuje basic tričko SUE, které šijeme s krátkým i tříčtvrtečním rukávem. Tričko SUE je přiléhavého střihu, má kulatý výstřih a originální řešení na zádech.  Zajímá vás jaké, milé ženy? Stačí mrknout do našeho e-shopu.

 

Jak kombinovat červenou barvu?

S bílou rozhodně nešlápnete vedle. Přesvědčte se samy, jak spolu krásně souzní bílé tričko SUE a červená sukně AGÁTA. Sázkou na jistotu je i kombinace červené a černé barvy. Objevte tričko LELA, které šijeme v mnoha barvách. Tričko LELAlodičkový výstřih a pokud si nevyberete z nabízených barev, napište nám a ušijeme vám jej na míru.

 23701-8   21708-1   22068-1

Okouzlující kombinací je i varianta červené a lahvově zelené barvy.  Maximálně pohodlnou půlkolovou sukni ALICE v lahvově zelené barvě rozzáříte vínově červeným tričkem LELA. A navíc si ušetříte tradiční otázku: „Co si mám obléct na štědrovečerní večeři?“

 

Velkým barevným překvapením se může zdát i varianta hořčicově žluté a tmavě červené barvy. Obě se řadí mezi teplé odstíny a jsou tak vynikající volbou pro váš podzimní outfit.

 

Skvěle se doplňuje červená a růžová, typicky ženské barvy. Elegantní tmavě růžový rolák a červená pouzdrová sukně BEATA projasní podzimní pošmourné počasí.

 

A samozřejmě nesmíme opomenout ani modrou barvu, která často bývá označována jako opak červené. A jak už to tak bývá, protiklady se přitahují. Klidná modrá v kombinaci s živelnou červenou působí elegantně, důstojně a přesto nespoutaně. Pařížská modrá půlkolová sukně AGÁTA a červené tričko ROSA s tříčtvrtečními rukávy pozvedne vaše ženské kouzlo na nekonečnou úroveň.

 21624-1   21843-6      23698-5

Jaké doplňky se hodí k červeným šatům?

Červená barva sama o sobě poutá pozornost. Doplňky volte spíše jemnější. Ozdobte se ručně vyráběnými náušnicemi z naší dílny. Volnější červené šaty oživte páskem z našeho e-shopu. Pásek se dokonale hodí k šatům střihu MEDADENA, POLLY nebo MARGO.

 23656-5   22587-3

S blížícím se ochlazením jistě oceníte měkoučkou pletenou čelenku v cihlově červené barvě. Preferujete spíše čepice? V našem e-shopu si můžete vybrat čepici s bambulí i bez bambule.  Pokrývku hlavy slaďte s nákrčníkem ve stejné barvě, návleky na ruce či návleky na boty a budete nepřehlédnutelná. 

Vše je pleteno poctivě, ručně na pletacích jehlicích. Nejedná se o strojovou výrobu.

 18683-6  

Tím nejkrásnějším doplňkem je vždy váš úsměv.

 13988-1   15002   18683-5

Trendy barvy na módní sezónu podzim–zima 2023/2024

Zajímají vás další trendy barvy na nadcházející období? Kromě červené se můžete zahalit do snadno kombinovatelné šedé, intenzivně jasné žluté, uklidňující modré či olivově zelené barvy. Všechny trendy barvy na období podzim–zima 2023/2024 naleznete v našem e-shopu. A nejen je, neustále pro vás vymýšlíme novinky v podobě střihů i originálních vzorů.

 22215-4   23695-4  

Rozjasněte podzim i svou krásu, noste ŠatySukně.