Barevný šatník: Modrá je barva klidu, odpočinku i věrnosti

Modrá barva je neodmyslitelnou součástí naší planety i nás samých. Obklopuje nás, poskytuje sílu, vitalitu i krásu. Modrá obloha dodává na klidu. Modrá voda očisťuje a odnáší pryč vše špatné.

 background3   sensual-emotional-dance-beautiful-ballerina-through-veil   rear-view-beautiful-woman-with-shawl-enjoying-summer-freedom-by-sea

Modrá barva je tak neskutečně vzdáleně nedostupná a přesto cítíme, že s námi souzní. Obklopuje nás, rozlévá se tak blízko a současně není dosažitelná. Je průzračná, vzdušná, ale také nám poskytuje pevný bod bezpečí. Modrá barva v sobě skrývá protiklady i hravost. Skvěle se kombinuje a hodí se na všechny příležitosti. Přizpůsobuje se okolnostem. Stejně jako my ženy.

 DSC_3829      DSC_4380   DSC_4386

Není modrá jako modrá

Propojte se s okolní přírodou a nechte v sobě zrcadlit nesmírnou krásu modré barvy. Jedná se o typicky ženskou barvu a současně jednu z nejprodávanějších barev. Existuje mnoho odstínů, jistě si vyberete ten svůj.

   DSC_33625210517   DSC_1805   

Tmavě modrá zlepšuje schopnost soustředit se, uklidňuje nás a je znakem spolehlivosti. Nejen z těchto důvodů je hlavní barvou ruky zákona. Má styl, majestátnost, autoritu, vyzařuje bezpečí a mír.

 DSC_3319   DSC_3328   DSC_3316

Nekonečnost a kouzlo nebe ztvárňuje světle modrá. Poskytuje pocit svobody a inspiruje nás. A věděly jste, milé ženy, že modrá kytice dokáže zklidnit stresovou, nepříjemnou atmosféru? Nechte rozkvést modré květiny, které nikdy neuvadnou. 

 bride-hand-holding-flower-wedding-day   DSC_4566   DSC_4269

Ikonicky modrá barva džínoviny nezklame. Pastelově modrá barva podpoří ženskost, něžnost a jemnost. Tyrkysově modrá barva pohlcuje napětí, zlobu i všechny smutky. Modrá barva je zkrátka nadčasová barva, která rozjasní váš šatník i život. Ponořte se do inspirující oázy klidu.

 DSC_3275   DSC_3276   DSC_3285

Modrá je barva klidu a odpočinku

Dopřejte si zaslouženou chvilku odpočinku. Ráda relaxujete s dobrou knihou? Vykročte po boku své oblíbené postavy v celé své ženské kráse. I během času, který máte sama pro sebe, si umožněte cítit se nádherně, žensky a současně pohodlně. Je to jen váš okamžik. Zůstaňte oslňující v první řadě kvůli sobě. Vaše vnitřní krása podmaní celý svět. Dopřejte si být Ženou v každé situaci, v divadle i v kuchyni. 

 DSC_4236   DSC_9143   DSC_4156

Věrnost nade vše

Modrá je přístavem naděje. Tiší napětí i zlobu a probouzí klid a naději. Je také barvou věrnosti a oddanosti. Věrnost ve vztazích je nenahraditelná i nedocenitelná. A to nejen v rámci partnerských vztahů. Spolehlivý a důstojný vztah si nezakládá na nevěře a lhaní. Věrnost a loajalita, síla poskytnout volnost, ale současně jistotu, je umění. Složitý proces, který nás doprovází po celý život. Hýčkejte osobitou schopnost věrnosti svému partnerovi, své rodině i svým přátelům. A v neposlední řadě rozmazlujte i věrnost vůči sobě. Podporujte svoji ženskou sílu. Nepodléhejte vlivům okolí, nevnímejte a nepodporujte pomluvy. Zkrášlujte se, pečujte o sebe. Zůstaňte za všech okolností krásná a věrná tomu, že jste žena, nádherná bytost. Uvnitř i navenek. Kouzelně modré šaty a sukně vám dodají jistotu i sebedůvěru.

 DSC_7911   DSC_9389   DSC_8247

S čím kombinovat modrou barvu?

Modrá barva je nadčasovou barvou, která se velmi dobře kombinuje. Zkuste modrou sukni doplnit oranžovým topem. Tato neotřelá kombinace podpoří vaši spontánnost. Pokud chcete zvolit decentnější vzhled, krok vedle neuděláte s černou, bílou či béžovou variantou. Svěžest a radost ze života vyjádříte kombinací modré a růžové. Na první pohled se vám toto spojení může zdát příliš divoké. Věřte, že vám dodá energii i inspiraci.  Spojením pastelových barev docílíte romantického vzhledu.

 DSC_4371   DSC_6759   DSC_9379

Vnitřní svoboda ženy se neváže žádnými pravidly. Jediné pravidlo je cítit se krásná. A toho docílíte pouze tehdy, když budete spokojena sama se sebou. Pokud se vám líbí kombinace zelené a modré, zvolte ji. A zapomeňte na rčení, že zelená a modrá je jen pro blázny dobrá. Dovolte si být bláznivá, romantická, divoká i živelná. Dovolte si být sama sebou. Objevte proudící sílu modré, která vás může vynést do nebes, provoní váš svět svojí jemností i inspirující volností.

DSC_9096   DSC_9100   DSC_9205