Dámská trička pro každou příležitost

Trička jsou onou neviditelnou šedou eminencí, která stojí v pozadí ženského půvabu. Disponují nekonečnou mocí, která může oživit a rozjasnit váš outfit. Proto je dobré nepodceňovat výběr vhodného dámského trička. Jsou celoživotním partnerem sukní, symbolu ženské krásy. V našem ateliéru pro vás pečlivě a s láskou šijeme trička s krátkým, tříčtvrtečním i dlouhým rukávem.

 22674-3   22089-3   21345-2

Naším cílem je podporovat ženskou jedinečnost. Proto neustále vymýšlíme nové střihy dámských triček. V naší nabídce kombinujeme basic trička, trička s výstřihem, s rolákem, s potiskem i bez. Originalita má v našem ateliéru stěžejní místo.

 

Originální moderní dámská trička

Pro milovnice zajímavých detailů jsme připravily naši novinku dámské tričko JENU. Přední stranu zdobí moderní průstřih, který podpoří vaši smyslnost. Materiál je bavlněný úplet české výroby.

 

Nezapomenutelnou kráskou se stanete, když tričko JENU zkombinujete s naší další novinkou, kolovou zavinovací sukní GRETA. Jedná se o naprosto unikátní kombinaci originality. Rázem budete středem pozornosti.

 24381-1   24381

Pohodlná volná dámská trička

Volný střih dámských triček přináší do světa dámské módy nezaměnitelný pocit pohodlí a svobody. Ležérní a vzdušný střih triček je vhodný na všechny příležitosti a stává se nepostradatelným kouskem šatníku žen, které preferují uvolněnou eleganci. Sofistikovaného vzhledu docílíte s dámským tričkem s vázačkou MANELY. Tričko je ušito ze středně silného bavlněného úpletu české výroby. Tričko má krátké rukávy a je pouze na vás, jakou barvu si zvolíte.

 24384-1

Klasickým univerzálním střihem je dámské tričko s krátkými rukávy ZOE. Tričko má kulatý hlubší výstřih, užší rukávy a je ušito z bavlněného úpletu. Pokud preferujete volnější rukávy a menší výstřih, vyzkoušejte tričko KLAUDIE. Volná trička spojují pohodlí i přirozenou eleganci. Ať vaše kroky směřují na meeting, do kavárny či na koncert, ve volném tričku z našeho ateliéru se budete cítit uvolněně a sebejistě.

 21927-1   21636

Nadčasová klasika ženského šatníku

Také se vám někdy stane, že stojíte před plnou skříní a váš mozek nemá sílu vybrat vhodný outfit? Nezoufejte. V těchto chvílích sáhněte po klasice. V jednoduchosti je síla. Dámské tričko LELA s lodičkovým výstřihem nabízíme s krátkým, tříčtvrtečním i dlouhým rukávem v nekonečném množství barev, se vzory i bez. Jeho nadčasový střih skvěle doplní jakýkoliv typ sukně. Materiál je bavlněný úplet, prodyšný a příjemný na nošení.

 23278-8   21654  

Pro milovnice výstřihů jsme ušily další jednoduchý střih dámského trička, a to tričko VENDY. Skvěle se hodí k balonovým sukním, ale vedle nešlápnete ani s jinou variantou. Právě díky univerzálnímu střihu si nemusíte dělat těžkou hlavu s výběrem sukně.

 24326-9    22098-4  

Dámská trička s potiskem

Je nám nesmírnou ctí, že součástí naší nabídky jsou i dámská trička s autorským potiskem. Starorůžové dámské tričko střihu ZOE má volný střih a kulatý výstřih. Jemný design je ideální pro každou romantickou duši.

 24320

Kouzelný pohled do nekonečné galaxie si vychutnáte díky spojení abstraktní krásy vesmíru a volnosti trička ZOE. Připravte se na kosmický výlet plný hravosti a originality. Tričko s potiskem Vesmíru nabízíme v nevinné bílé, nadčasové černé a petrolejově modré barvě. Pro zdůraznění potisku doporučujeme tričko kombinovat s jednobarevnou sukní.

 23416-2   23422-5   23419-5

Dámská puntíkatá trička

Veselost. Romantika. Jemnost. A nejen tyto vlastnosti v sobě nese nestárnoucí módní vzor. Puntíkatou dokonalost skrývá dámské tričko BIBI ve vínové barvě. Tričko má tříčtvrteční nařasené rukávy, které jsou zakončeny úzkým lemem. Tričko je přiléhavého střihu s nízkým stojáčkem. Stylovým detailem podporujícím celkovou eleganci trička je mašle všitá do stojáčku. Tričko BIBI v sobě kombinuje všechny prvky ženské nevinnosti.

 24348

Kulatý výstřih na tričku MALIA podporuje hravost jemných puntíků. Puntíky jsou stylovým prvkem, který rozjasní váš šatník. Tričko s puntíky ladí s jednobarevnou sukní. Zajímavý kontrast vznikne spojením puntíkatého trička s květinovým vzorem sukně. Pozornost věnujte tomu, aby barvy vzorů spolu ladily. Kreativitu podpoří skládané sukně. Inspirujte se u našich áčkových sukní se sklady. Hravý vzhled zajistí sukně s pruhy. Zkuste experimentovat. Jen tak najdete váš osobitý styl.

24345-5    22704-5

Vyplujte do nekonečných vod možností, které poskytují dámská trička. Navštivte náš e-shop a staňte se dokonalou.