Barevný šatník: Hořčicově žlutá barva v sobě skrývá sluníčko i úsměv

Módní barvy babího léta

Babí léto, někdy též označované jako pozdní léto či Svatováclavské léto, je jedním z nejkrásnějších období. Užíváme si posledního příjemného sluníčka a chystáme se na blížící barevný podzim. Ideálními módními barvami v období babího léta jsou odstíny padajícího listí, mezi něž neodmyslitelně patří hořčicově žlutá barva. Tato barva nám dodá energii, je v ní ukryto kus slunce.

foliage-539413_1280   23135

 

Jak kombinovat hořčicově žlutou barvu?

22563-10

Hořčicově žlutá je teplý odstín žluté barvy. Má hnědý podtón, perfektně rozjasní váš outfit i den.

yellow-1845394_1280
https://www.prohousedemolitionsbrisbane.com

 

 

Jedná se o přírodní barvu, která se krásně kombinuje. Ideální spojení je s hnědou, zelenou, khaki, bordó či béžovou barvou. Chybu ale neuděláte ani s jinými barvami. Nezapomínejte, milé ženy, že vždy je podstatné to, jak se v barvách cítíte vy samy. Pokud zatoužíte po originální kombinaci hořčicově žluté sukně a fialového topu, směle do toho.

 

Komu sluší hořčicově žlutá barva?

Hořčicově žlutá bezvadně sluší zrzkám. Ženy se zrzavými vlasy si mohou zvolit dámské tričko BIBI, které je přiléhavé a má nízký stojáček. Skvěle jej doplňuje půlkolová sukně AGÁTA, kterou šijeme v mnoha barvách, délkách i velikostech, s kapsami i bez.

 ai-generated-8223530_1280   22398-1

Čím blíže je hořčicově žlutá barva k zrzavým vlasům, tím více se jejich záře zvýrazní.

 

Ženám s bledou pletí hořčicově žlutá barva v horní části přidá na bledosti. Pokud i tak milujete tuto slunečnou barvu, volte šaty s hlubším výstřihem či hořčicově žluté sukně, které doplníte rozjasňujícím topem LELA vínově červené barvy nebo extravagantním šperkem.

 21345-1   21639   23749-2

Babí léto je skvělý čas na výlety

Babí léto je ideální příležitostí pro výlety. Pokud se chystáte do přírody či objevovat taje českých hradů a zámků, budete nepřehlédnutelná v šatech MONA. Šaty MONA jsou volnějšího balonkového střihu s kulatým výstřihem. Praktické jsou jejich kapsy. Materiál je prodyšný, příjemný na nošení. Volíte raději sukně a tričko? Sukně do pasu MISHA je perfektní na vaše volnočasové aktivity. Je dostatečně široká, střih je mírně do áčka, takže bez problémů můžete dělat dlouhé kroky, jít do schodů i popoběhnout na autobus. S nadčasovým dámským tričkem s autorským motivem neuděláte chybu.

 21846-3   22164-4   17498-3

Chladná rána

Noci babího léta už jsou poměrně chladné. Ráno tak oceníte kvalitní punčocháče, které vás příjemně zahřejí. Skvělým doplňkem pro studenější rána jsou i pletené čelenky či návleky na ruce a boty. Jsou pleteny klasickým postupem, ručně na pletacích jehlicích. Pleteme je v mnoha barvách, mezi nimiž samozřejmě nesmí chybět ani hořčicově žlutá.

20300-4   beech-10584_1280

Pusťte si vedeo na našem You Tube kanále.