Dámské duhové sukně

Jaro je v plném rozkvětu. Ideální čas oživit šatník, ponořit se do kouzel živelnosti barev a užívat si sluníčka. A co by mohlo být veselejší než duhové sukně? Sukně plné rozmanitých barev, ve kterých se spojuje radost a láska k životu.

 24679   24679-2

Sukně pro ženy plné života

 

Duhová sukně je díky své pestrobarevné rozličnosti vhodná pro ženy, které jsou kreativní, plné života a milují originální kombinace. Duha na obloze je unikátním úkazem, který přitahuje pozornost a zlepšuje náladu. Skrývá v sobě jedinečnost, vzácnost a nedostupnost.  Duha nám svou krásou ukazuje, že vždy existuje naděje.

 24679-17   24679-13   24679-14

Radost lze objevit v každém okamžiku. A to i tehdy, když máte neveselé období. Pokud zažíváte nějaký smutek nebo křivdu, zkuste se zastavit a zamyslet se nad svým životem. Jistě zde najdete mnoho krásného a pozitivního. Ať už je situace jakákoli, ty hezké věci v našem životě převažují. Rozjasněte se stejně jako duha za deště a vneste radost do světa.

 24679-18   24679-19   24679-11

 

Sukně na jaro 2024

 

Půlkolová sukně HEIDYmotivem duhových listů je jednou z našich novinek pro jaro 2024 a je současně i naší limitkou. Ušijeme ji pouze v omezeném množství, aby si každá nositelka zachovala svoji jedinečnost. Sukně je půlkolového střihu, pozvolna se rozšiřuje ke kolenům. Je ušita z pružného bavlněného úpletu. Nespornou výhodou tohoto materiálu je, že se málo mačká. V pase je široký úplet, což zajišťuje nejen pohodlí při nošení ale i variabilitu. Sukni plnou optimismu můžete nosit v pase i na bocích.

24679-9   24679-10   24679-16

 

Duha září i na dlouhé sukni se sklady HELENE. Tentokrát jsme zvolily motiv duhových pampelišek, které v sobě skloubily velkolepost duhy s něžností a křehkostí pampelišek. Maxi sukně je rovného střihu, v pase má několik skladů a postupně se ke kotníkům rozšiřuje. Je ušita ze středně silného bavlněného úpletu, který je velmi příjemný na nošení. Zvolit si můžete nejen velikost ale i délku sukně.

24655   24655-6

 

Jak kombinovat duhové sukně?

 

Duhové sukně jsou plné barev. To umožňuje nekonečné množství kombinací. V podstatě lze tvrdit, že žádná z barev není nevhodná. Staňte se oblohou díky jemné tyrkysově modré barvě na tričku VENDY s výstřihem do písmene V nebo tričku LARA, které má unikátní hranatý výstřih, což prodlouží váš krk a vy dohlédnete až za mraky.

 24655-1   24655-3   24655-7

Nevinná bílá na tričku JENUoriginálními průstřihy přinese do vašeho srdce klid stejně jako pohled na vznášející se bílé obláčky na azurové obloze. Díky tričku FLOU s volánky rozzáříte celý svět jako příjemné jarní sluníčko. Tajemná jako noční obloha budete v černém tričku LELA HOLE

 

Duhové sukně mají tu nezaměnitelnou výhodu, že ať už k nim zvolíte jakoukoli barvu, vždy bude ladit. Dotkněte se obzorů a nechte se unášet na vlnách barevného spektra.